Halle Berry’in Oynadığı ‘Anne’ 4 Ağustosta 2017 Sinemalarda

0

Amerika’da 40 saniyede bir çocuk kaçırılıyor.

Annesiyle parka giden Frankie parkta oynamaya başlar. Sık sık annesiyle iletişim kuran çocuk bir anda ortadan kaybolunca annesi için gerilimli dakikalar başlar. Genç kadın oğlunu bulmak için her şeyi yapmaya kararlıdır… Karla zamana karşı müthiş bir hızla savaşacak ve karşısına çıkan hiç bir engelin onu durdurmasına izin vermeyecek.

Başrollerinde Halle Berry, Robert Walker Branchaud ve Sage Correa’nın yer aldığı aksiyon-gerilim filminin yönetmen koltuğunda Luis Prieto oturuyor. Filmin kadrosunda Chris McGinn, Lew Temple, Dana Gourrier, Christopher Berry, Justin Lebrun, Malea Rose ve Ritchie Montgomery de yer alıyor. Filmin senaryosu ise Knate Lee’ye ait.
HALLE BERY (KARLA DYSON)

Spike Lee’nin Jungle Fever filmindeki rolüyle sinemaya adım attı. Taş Devri, Race the Sun gibi filmlerle rollerinin ağırlığı da arttı. 2000 yılında çizgi roman X-Men’in film uyarlamasında, Storm’u canlandırarak dünya çapında tanınmaya başladı ve devam filmleri X2: X-Men United, X-Men: The Last Stand ve X-Men: Days of Future Past’ta da yer aldı. 2001’in sonunda Monster’s Ball adlı filmde Leticia Musgrove adında idam edilmiş bir katilin karısını canlandırdı ve bu rolle En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar Ödülü’nü kazandı. 2002 yapımı James Bond filmi, Die Another Day’de Bond Kızı Jinx’i oynayan Berry, bu filmde kırk yıl önceki James Bond filmi Dr. No’daki Ursula Andress’in rolünü yeniden canlandırdı. 2003’ün sonlarında psikolojik gerilim filmi Gothika’da yer aldı. Ardından Catwoman filminde başrolü oynadı. 2017’de Kidnap, Kings ve Kingsman: Altın Çember filmlerinde rol aldı.

filmin fragmanı

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.