Esaretin Bedeli, yeni sezonda Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu’nda

0

 

IMDb’ye göre en iyi filmler listesinde birinci sırada yer alan Esaretin Bedeli, yeni sezonda Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu’nda sahnelenecek.

Dünyanın en iyi filmlerinden birisi olan Esaretin Bedeli, 2017-2018 sezonunda tiyatro arenasında izleyiciyle Buluşacak. Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu, Birim Sahne bünyesinde gösterime girecek olan oyunun yönetmenliğini Şakir Gürzumar, dekor-kostüm tasarımını Şirin Dağtekin Yenen yapacak.

esaretin-bedeli,Mcoa2UzAGkO_OOinsjruoA

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Oyunla ilgili bilgi veren Kerem Alışık, Esaretin Bedeli’ni tiyatro sahnesine taşıyacak olmanın heyecanını yaşadıklarını belirterek, Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu olarak, sinematografik tiyatro anlayışıyla bu denli ‘zorlu’ prodüksiyonları gerçekleştirme çabası içinde olmak tiyatromuza her zaman ayrı bir motivasyon ve güç kaynağı oluyor. Bizi bütün bu üretimlerimizde yalnız bırakmayan izleyicimize kaliteli, üst düzeyde oyunlar izlettirme misyonumuz bütün hızıyla devam ediyor. Bu bağlamda sahneleyeceğimiz Esaretin Bedeli oyunumuzun hazırlıklarına şimdiden başladık. Türkiye prömiyeri yapacak oyunumuz Türk Tiyatro tarihindeki yerini alacaktır diye düşünüyorum” dedi.

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.