KAT KAT FEST’TE BİR GÜNDE BEŞ OYUNU 

0

Tiyatroların biraraya gelme isteklerini yerine getirmek amacıyla düzenlenen ‘katKat Fest’te Karaköydeki ikincikat beş tiyatroya ve bir konsere ev sahipliği yapıyor.8 Nisan 2017, Cumartesi günü ikincikat-karaköy’de saat 16.00’da başlayacak festivalde birbirini takip eden beş oyunun ardından gerçekleştirilecek soru cevaplarla, anlatıcı seyirci ile arasındaki mesafeyi neredeyse yok ederek buluşacak. Her oyun kendine özgü farklı anlatım biçimleriyle karşımıza çıkacak ve seyirci ile beraber kendi ilkini yaşayacak.

Nema Tiyatro’nun ‘Standart Sapma’sı oyun oynayacak zamanı olmayanları sahneye taşıyor. Tiyatro Sergüzeşt’in ilk oyunu ‘Çika’ ise, büyümeyi reddeden ama hayatın büyümeye zorladığı Eftalya adlı bir kadının hikâyesi. Talebe Tiyatrosu’nun ‘Vak’a’sı süreç içinde değişen, dönüşen ve yolculuğuna seyircisiyle beraber devam eden ilk oyunu. Hep daha iyisini yapmayı hedefleyen, Tiyatro Nok’un ilk oyunu ‘Otuz Altı’, fotoğraflarımız ve yaşanmışlıklarımız arasındaki bağlantıya dokunuyor. Oğuzhan Özcan’ın yazıp oynadığı ilk oyunu ‘Gecede Yaşayanlar’ ise kendi sesini arayan bir isimsiz anlatıcının hikâyesini seyirciyle buluşturuyor.

Kat Kat Fest’te ardı ardına sahneye gelen oyunlardan sonra saat 22.00’de Oğuzhan Kabukçu konseri ile gece sona erecek.

Kat Kat Fest; ilk oyun olan ve yolun uzun olacağını bilerek -kimilerine göre küçük- sağlam adımlarla yola yeni başlayan tiyatro sahnelemelerine ev sahipliği yapıyor.

Festival Programı

16.00 Sergüzeşt / Çika

17.10 Tiyatro Nok / Otuz AltıI

18.20 Talebe Tiyatrosu / vak’a

19.00 yemek (pizza-b*ra)

20.00 Oğuzhan Özcan / Gecede Yaşayanlar

21.00 Nema Tiyatro / Standart Sapma

22.00 Oğuzhan Kabukçu / O.K. Konseri

 

Adres: Emekyemez Mah. Sarı Zeybek Sok. Demirci Fettah Çıkmazı No:2 Beyoğlu / İstanbul

0 544 527 25 69

ikincikattayiz@gmail.com 

www.ikincikat.org

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.