KÖPRÜDEN ÖNCE SON ÇIKIŞ

0

 

KÖPRÜDEN ÖNCE SON ÇIKIŞ

Onur Erbilen’in yazıp yönettiği “Köprüden Önce Son Çıkış”, Muharrem Bayrak, Kubilay Karaburçak, Burçin Özsarı ve Halil Esen ile hayat buluyor. Ankara Akademi Sanat Tiyatrosu’nun bu sezon yeni oyunu olan “Köprüden Önce Son Çıkış” aynı anda öldükleri için öteki tarafta bir araya gelen üç gencin tekrar dünyaya dönme çabalarını hicivli bir şekilde işlemektedir.

Dünyada işlemedikleri günah kalmayan gençler, ellerine geçen ilk fırsatta öteki tarafı da dünyaya çevirmeye çalışırlar. Ancak öteki tarafın katı kuralları, orayı da dünyaya çevirmelerine engel olur.

Köprüden Önce Son Çıkış Yaşamın Önemine Değiniyor

Hızlı yaşa genç öl misali hayatı hunharca yaşayan gençler, ansızın ölünce yaşamın kıymetini anlarlar, ancak iş işten çoktan geçmiştir. Tek amaçları ne pahasına olursa olsun yaşama geri dönmek olan gençler, Nekir meleğinin isteklerini yanlış anlar ve onun gözüne girebilmek için komik durumlara düşerler.

Işık tasarımını Çetin Atay’ın, dramaturgluğunu Orhan Karataş’ın yaptığı Köprüden Önce Son Çıkış, seyirciyi eğlendirmekle kalmayıp yaşam ve yaşamın kıymeti üzerine de oldukça önemli mesajlar veriyor.

Sezon boyunca her çarşamba Ankara Sanat Tiyatrosu’nda saat 20:00’da başlayacak oyun için biletlere www.biletinial.com ve Ankara Sanat Tiyatrosu gişesinden ya da 0312 431 22 70 numaralı telefondan ulaşılabilir.

Yazan ve Yöneten:    Onur ERBİLEN

Dramaturg:               Orhan KARATAŞ

Işık Tasarım:           Çetin ATAY

Oyuncular:                Muharrem BAYRAK, Kubilay KARABURÇAK, Z. Arya BAYRAK, Halil ESEN, Burçin ÖZSARI

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.