Pana Film’in yapımcısı olduğu Kurtlar vadisi Darbeye Kınama

0

“İleriki nesillere tarih olarak aktarılması gereken bu destanı, daha hafızalar taze iken, tüm görüntüler henüz haber bültenlerinde ve televizyonlarda yayımlanmaya devam ediyorken, bu destanın filmini yapmak için fırsatçılık yapan Pana Film’i ve sırada bekleyen diğer fırsatçıları şiddetle kınıyoruz.”

  • Kara Murat Sinema filminin yapımcısı fatih Usta simli sinema filminin yapımcısı ES Yapım ile filmde Kara Murat karakterine hayat veren Fatih UstaPana Film’in çekimlerine başlanacağını açıkladığı Kurtlar Vadisi: Darbe adlı filmle ilgili açıklama yaptı. Açıklama şöyle: “Kamuoyuna duyurulur: Ülkemizde gün geçmiyor ki, gündemden istifade etmek isteyen hemen her sektörde iş yapan fırsatçıların varlığı, tabi ki sinema ve dizi sektöründe de durum ne yazık ki aynıdır. 1000 yıllık Anadolu tarihimizde birçok zafere imza atan büyük Türk milletinin zaferlerini anlatmaya, ömrümüzce film yapsak yine de yetmez. 15 Temmuz’da top yekûn Türk halkı olarak yeni bir zafer kazandık. …”
  • Açıklamaya sebeb olan kurtlarvadisidarbe.com isim hakkının darbe teşebbüsünden 2 ay önceden alınmış olmasını gösteren belgeler.
  • kurtlar-vadisi-darbe
  • KAMUOYUNA DUYURULUR:
  • Ülkemizde gün geçmiyor ki, gündemden istifade etmek isteyen hemen her sektörde iş yapan fırsatçıların varlığı. Tabi ki sinema ve dizi sektöründe de durum ne yazık ki aynıdır.
  • 1000 yıllık Anadolu tarihimizde birçok zafere imza atan büyük Türk milletinin zaferlerini anlatmaya, ömrümüzce film yapsak yine de yetmez.
  • 15 Temmuz’da top yekûn Türk halkı olarak yeni bir zafer kazandık. Kurtuluş Savaşı ruhuyla elimizde silah olmadan, tanka – f16’lara- topa tüfeklere karşı ellerimizde al bayrağımızla karşı koyduk ve yeni bir destan daha yazdık. Tarihler boyunca anlatılacak bu destanın izleri, anlık etkileri, mücadele ve Fetö terör örgütü ile savaş halen sürerken, tek yetenekleri KURTLAR VADİSİ olan Pana Film şirketi, gündemden istifade ederek, fırsatçılık edasıyla sözüm ona ‘’ yoğun ısrarlar sonrasında, toplumun önemli bir yarasını beyazperde’ye aktarmak gayesiyle’’ bu projeyi hayata geçireceklerini söylemekteler.
  • Aynı Pana Film şirketinin söz konusu filmin adının  ‘’kurtlarvadisidarbe.com’’ alan adını ise 18 Mayıs 2016 tarihinde, yani malum olaydan 2 ay evvel alarak ne tür bir kehaneti temsil ettiklerini de açıklamalarını bekleriz.
  • Yine aynı şirket Pana Film, bundan 2 sene evvel KURTLAR VADİSİ PUSU isimli dizinin 202.bölümünde, şu anda Fetö terör örgütünün örgüt yapılanmasını temsil eden 1 dolar hiyerarşisini de seri numarası farklı olmak dışında tamamıyla aynı şekilde ekranlara yansıtmıştır.
  • Pana Film’in bu tür benzeri yeni kehanetleri var ise, bunu ticari amaç için kullanmak yerine devletimizle önceden paylaşmasını öneriyoruz.
  • Malazgirt’den Fetih’e, Mısır seferinden Mohaç’a, Kurtuluş savaşına nice destanları olan bu aziz milletin hiçbir destanını ekrana taşımayan Pana Film’in 15 Temmuz’u hemen film yapmak istemesi ve daha hazırlıklara başlamadan duyurması acaba masadaki pastaya sahip olmak istemesi midir?
  • İleriki nesillere tarih olarak aktarılması gereken bu destanı, daha hafızalar taze iken, tüm görüntüler henüz haber bültenlerinde ve televizyonlarda yayımlanmaya devam ediyorken, bu destanın filmini yapmak için fırsatçılık yapan Pana Film’i ve sırada bekleyen diğer fırsatçıları şiddetle kınıyoruz.
  • t24’ün ilgili haberi
  • www.dirensanat.com

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.