PRENSİM- JASON BOURNE- HAYALET AVCISI VİZYONDA

0

Maiwenn’in yönettiği ve Vincent Cassel, Emmanuelle Bercot, Louis Garrel ile Isild Le Besco’nun oynadığı Prensim (Mon Roi), 29 Temmuz 2016’da M3 Film dağıtımıyla Fabula Films tarafından vizyona çıkarılıyor.
Her aşk, zaman içerisinde bir enkaza dönüşmez mi? Prensim, acı ve özlem, tutku ve ihanet arasında gidip gelen sıra dışı bir ilişkiye odaklanıyor. Bir tarafta istikrarlı bir avukat olan Marie Antoinette, diğer tarafta ise karizmatik, özgür ruhlu, kadın avcısı Georgio. İdealize edilmiş bir aşk mefhumunu ve beyaz atlı prens kavramını sorgulayan film, klişelerden uzak durarak bir ilişkinin duygusal türbülanslarını cesur bir şekilde beyazperdeye taşıyor.

atlı
Beyaz Atlı Prens
Her aşk, zaman içerisinde bir enkaza dönüşmez mi? Ödüllü yönetmen Maïwenn’in son filmi, bildiğiniz aşk filmlerine pek benzemiyor. Cannes Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanan film; acı ve özlem, tutku ve ihanet arasında gidip gelen fırtınalı ve sıra dışı bir ilişkiye odaklanıyor. Bir tarafta düzenli hayatıyla istikrarlı bir avukat olan MarieAntoinette, diğer tarafta ise karizmatik, özgür ruhlu, kadın avcısı Georgio. İdealize edilmiş bir aşk mefhumunu ve beyaz atlı prens kavramını sorgulayan film, klişelerden uzak durarak bir ilişkinin duygusal türbülanslarını son derece cesur bir şekilde perdeye taşıyor. Variety’nin “Jules ve Jim” kadar ultra-romantik olarak nitelediği filmin başrollerini Emmanuelle Bercot, Vincent Cassel ve Louis Garrel paylaşıyor.

 

Vizyon Tarihi: 29 Temmuz 2016

Yönetmen: Maïwenn

Oyuncular: Vincent Cassel, Emmanuelle Bercot, Louis Garrel, Isild Le Besco

Yapımcı: Marc Du Pontavice, Matthew Gledhill Senaryo: Maïwenn, Etienne Comar Görüntü

Yönetmeni: Claire Mathon Kurgu: Simon Jacquet Müzik: Stephen Warbeck Yapım Yılı: 2015 Ülke: Fransa Süre: 124 dk.

 

Jason Bourne

 

Paul Greengrass’ın yönettiği ve Matt Damon, Julia Stiles, Alicia Vikander ile Vincent Cassel’in oynadığı Jason Bourne, 29 Temmuz 2016’da tarafından vizyona çıkarılıyor.

27064159373_11ba025233_z

 

Matt Damon, Jason Bourne ile en ikonik rolüne geri dönüyor. The Bourne Supremacy ve The Bourne Ultimatum filmlerinin yönetmeni Paul Greengrass, CIA’in en ölümcül, eski ajanının karanlıktan çıkışını konu alan Universal Pictures’ın Bourne serisinin yeni bölümünde Damon’a birkez daha yönetmen koltuğunda eşlik ediyor.

Ghostbusters: Hayalet Avcıları

 

Paul Feig’in yönettiği ve Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon ile Leslie Jones’un oynadığıGhostbusters: Hayalet Avcıları (Ghostbusters), 29 Temmuz 2016′da  vizyona çıkarılıyor.

HAYALET

Ghostbusters: Hayalet Avcıları uzun süredir beklenen dönüşünü yepyeni ve çok eğlenceli yeni karakterleriyle yapıyor. Otuz yıl önce, serinin tüm dünyada fırtınalar estiren ilk bölümlerinden sonra, yönetmen Paul Feig, bu gerçeküstü komediye taze bir tarz getiriyor. Hayalet Avcıları bu yaz, dünyayı kurtaracaklar.

 

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.