‘KURUSIKI’ BEYLİKDÜZÜ’NE

0

İstanbul’un coğrafyasının genişlemesiyle birlikte tiyatro toplulukları bu seyirciye ulaşmak amacıyla oyunlarını yeni sahnelerde de sunuyorlar. Geçen yıl gördüğü ilgi üzerine bu yıl da sahnelenen ‘Kurusıkı’ 28 Ocak, Perşembe akşamı Beylikdüzü Torium Sahnesi’nde… Levent Kazak’ın yazıp yönettiği, bol sürprizli, bol çatışmalı, eğlenceli ve heyecanlı oyunda; Mete Horozoğlu, Bihter Dinçel, Beyti Engin, Selen Uçer ve Bülent Alkış rol alıyor. Hızlı tempolu oyun akışında seyirciyi bir yandan türlü tahminlere yönlendirirken, öte yandan bu tahminlerinde yanıltmayı başaran, bol sürprizli oyunun dekoru Barış Dinçel’e, ışık tasarımı Yakup Çartık’a, koreografisi İlkem Ulugün’e ait. Kostüm tasarımını Ayşegül Özbay’ın üstlendiği oyunun yönetmen yardımcıları ise Seda Özelsoy ve Nermin Aslan.

 

Selen Uçer, bu oyundaki rolüyle 20. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Oyuncu Ödülleri’nde, ‘Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncu Ödülü’ne değer bulunmuştu.

 

Biletler:

Biletix ve Beylikdüzü Torium Sahnesi gişesi.

Ayrıntılı bilgi:

aysaorg.com

biletix.com

facebook.com/aysatiyatro/

Tel: 0212 2536711 – 05333734379

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.