ESKİŞEHİR’İN ‘LÜKÜS HAYAT’I ZORLU’DA

0

Türk Tiyatrosunun Efsane Müzikali ‘Lüküs Hayat’ bir kez daha İstanbul seyircisinin karşısında… İstanbul Büyükşehir Belediye Tiyatroları tarafından 25 yılı aşkın bir süre sahnelenen ‘Lüküs Hayat’ iki yıldır da Eskişehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından yine Haldun Dormen’in rejisiyle sahneleniyor. ‘Lüküs Hayat’ müzikali, yeniden İstanbul seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Geçen yıl İstanbul Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nin Büyük Salon’unda üç temsilde yaklaşık 7.000 izleyici tarafından izlenen ‘Lüküs Hayat’ gördüğü bu büyük ilgi ve İstanbul seyircisinin yoğun talebi üzerine Zorlu PSM’ de tekrar sahnelenecek. Eskişehir Senfoni Orkestrası’nın eşliğinde sahnelenecek olan müzikal 5-6-7 Aralık tarihlerinde Zorlu PSM’nin yine ana salonunda seyirci karşısında.

eskişehir şehir tiyatroları- lüks hayat

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Ercüment Yılmaz; Zorlu PSM yönetiminin ‘Lüküs Hayat’ müzikalini bir kez daha salonlarında gösterime alma arzuları üzerine 5-6-7 Aralık tarihlerinde Zorlu PSM Ana salonunda İstanbullu tiyatro izleyicileri keyifli saatler yaşayacaklar. Avrupa’nın en büyük ve mükemmel üç salonundan biri olarak gösterilen Zorlu PSM salonunda aynı oyunun ikinci kez sahne alıyor olması da Zorlu PSM için bir ilktir. Eskişehir tiyatrosu ve Senfoni orkestrası olarak gurur duyuyoruz.” dedi.

SABİT DOĞAN

www.direnasanat.com

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.