ARDA AYDIN: RUHLARI ŞAD OLSUN

0

 

20. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Oyuncu Ödülleri  Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu: Arda Aydın – Bir Yaz Gecesi Rüyası’ – İBBŞT

ARDA AYDIN

ARDA AYDIN’IN ÖDÜL KONUŞMASI: 

“Yüz yıllık şehir tiyatrolarının bir ferdi olarak 13 yıldır sahnesine çıktığım bundan sonraki hayatım boyunca ve bütün şehir tiyatrosunun hayatı boyunca direneceğim. Bana bu imkanı verip bu ödülü almama vesile olan herkese burdan teşekkür ediyorum. Başta Erhan Yazıcıoğlu’na teşekkür ederim. Onun adını anmadan bu sezonu tamamlamak mümkün değil. Çünkü müthiş bir ivme kazandırdı Şehir tiyatrolarına kendisine burada kendi adıma ve şehir tiyatroları adına teşekkür ediyorum. Ve Bir Yaz Gecesi Rüyasında beraber oynadığımız ve daha sonra kaybettiğimiz Yavuz Şeker’in anısına da bir alkış rica ediyorum. Kendisi ile Afife Tiyatro Ödüllerinde aynı dalda adaydık. Ve kendisi de Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülünü aldı. Ve Müşfik ve Zekai hocamı anmadan da geçmeyeceğim. Ruhları şad olsun.”

www.dirensanat.com

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.