İSTANBUL ŞEHİR TİYATROLARI’NDAN ÇOCUK ŞENLİĞİ 

0

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın düzenlediği 31. Çocuk Şenliği 20 Nisan Pazartesi günü Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde yapılan açılış töreniyle başladı. Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde ‘Bisküvi Adam’ adlı çocuk oyunu sahnelenirken, tiyatro önündeki alanda da çeşitli etkinlikler yapıldı. Şehir Tiyatroları’nın çeşitli çocuk oyunlarından kostümlü oyuncular dans ederek şarkılar söylerken İTÜ Dağcılık Kulübü dağcıları Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nin çatısından Çocuk Şenliği afişini aşağı indirdiler.

İBBŞT ÇOCUK ŞENLİĞİ

 

Etkinlikler, 24 Nisan’a kadar Gaziosmanpaşa, Kağıthane Sadabad ve Ümraniye Sahnelerinde gerçekleştirilecek. 31. Çocuk Şenliği’nde 16 tiyatro ekibi 32 seans çocuk oyunu sergileyecek. Ayrıca; çocuklara yönelik resim, heykel, dans, rap, yoga, pantomim gibi konularda 20 atölye; yetişkinler için alanında uzman pedagog ve psikologlarla 12 söyleşi; klasik müzik, rap, engelli mehteran takımı tarafından da beş konser gerçekleşecek. Tiyatronun ünlü oyuncuları da çocuklara masallar okuyacak.

Şenlikteki tüm etkinlikler ücretsiz.

https://www.facebook.com/istanbulsehirtiyatrosu

https://twitter.com/sehir_tiyatrosu

e-mail: basin.yayin@ibb.gov.tr web: www.ibst.gov.tr

www.dirensanat.com

SABİT DOĞAN

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.