UZAK ADALAR’ TİYATRO HÂL’DE

0

Ölü Aktörler geçen mevsim sonu Has Üniversitesi’nde sahnelemeye başladığı ‘Uzak Adalar’ı şubat ve mart ayında Tiyatro Hâl’de sahneliyor. Tiyatro Dot’ta ‘Sarı Ay’, İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda ‘Bülbül Susturulduğunda’ oyunları sahnelenen İskoç yazar David Greig’in ‘Outlying Islands’ adlı oyununu ‘Uzak Adalar’ olarak Türkçeye kazandıran Tamer Can Erkan oyunun yönetimini de üstleniyor.

1939 yazında Cambridge Üniversitesi’nden iki genç kuş bilimci Robert ve John, hükümet adına yaban hayatı araştırmak için İskoçya’nın batısında bulunan geçmişte yalnızca paganların yaşadığı en uzak adaya gelirler. Robert; kavgacı, kışkırtıcı ve meraklı, John içine kapanık ve muhafazakardır. Issız adada sadece sahibi Kirk ve öksüz yeğeni Ellen yaşamaktadır. Gerçek görevlerini de onlardan öğrenirler.  Yaklaşan dünya savaşının gerilimi, adanın karanlık geçmişi  arzularını acımasızca ortaya çıkarmalarına ve sürükleyici bir hesaplaşmaya girişmelerine yol açacaktır.

Oyuncular: Doğan KecinBarış YalçınsoyYezdan KayacanCansu ÖzkanEren Yağcıoğlu. Ses müzik tasarımı: Orhan Enes Kuzu. Dekor tasarımı: İlayda Çeşmecioğlu. Işık tasarımı: Alaz Köymen

SABİT DOĞAN

www.dirensanat.com

Oyun günleri

19 – 26 Şubat

4 – 18 – 26 Mart

Saat 20:30

Bilet Fiyatı:

Öğrenci: 20 TL / Tam: 30 TL

İletişim:

info@tiyatrohal.com

0212 274 74 78 / 0538 458 73 01

Bilet:

http://www.mybilet.com/event/16062/uzak-adalar/

Adres:

Mecidiyeköy, Eski Osmanlı Sokak, No 3

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.