ENKA İKİ AY TİYATROLARI KONUK EDİYOR

0

ENKA Kültür Sanat’ın  27’nci buluşması tiyatroya ayrıldı. İstinye’deki ENKA tesislerinde 2 Şubat ile 4 Mart günleri arasında 12 oyun ve 1 konser gerçekleştirilecek. ENKA Kültür Sanat Tiyatro Buluşmaları’nda; Aristofanes’ten Nâzım Hikmet’e,  Dürrenmatt’tan Çehov’a, Theresa Rebeck’ten Özen Yula’ya hem genç hem de usta kalemlerin eserleri ENKA İbrahim Betil Oditoryumu’nda sahnelenecek.

Yeni sezona Tiyatro Dot’un “demokratik sistem simülasyonu”nu anlattığı ‘Dövüş Gecesi’ oyunuyla başlayacak tiyatro şöleni; Merve Engin Tiyatro Neki’nin ‘Kesit’; biriken’in özgün rejisiyle ‘Tatyana’; Sarı Sandalye’nin ‘Ücret Artışı Talebinde Bulunmak İçin Servis Şefine Yanaşma Sanatı Ve Biçimi’; Ekip Tiyatro’nun ‘İki Kapılı Ev’; Ceren Ercan ve Gülce Uğurlu’nun ‘İstenmeyen (Persona Non Grata)’; Semaver Kumpanya’nın ‘Kuşlar’ adlı oyunları ile devam edecek.

Talimhane Tiyatrosu’nun ‘Göl Kıyısı’, Moda Sahnesi’nin ‘Parkta Güzel Bir Gün’; Tiyatro Adam’ın ‘5. Frank’, Tiyatro 2000’in ‘Kuvayi Milliye-Kurtuluş Savaşı Destanı’ oyunlarıyla sürecek buluşmalar, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü öncesi Bo Sahne’nin sunacağı ‘Bakarsın Bulutlar Gider’ oyunu ile yaza kadar sezona ara verecek.

Geçen sezonun büyük ilgi gören grubu Barış için Müzik Orkestrası, yoğun istek üzerine bir kez daha ENKA Sahnesi’ne konuk olacak. Gelecekte daha adil ve barışçıl bir yaşam biçimi yaratmak amacıyla kurulan ve imkanları sınırlı yüzlerce çocuktan oluşan orkestra, Neşeli Pazarlar Konseri’nde barışın sesini yaşıtlarına ve tüm dünyaya bir kez daha duyuracak.

Etkinlik programı:

27 Yıl ENKA Kültür Sanat Buluşmaları Programı

enka-1enka-2

www.facebook.com/enkakultur

twitter.com/enkakultur

Biletler:

www.biletix.com/mekan/EV/ISTANBUL/tr

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.