MODA SAHNESİ'NDE YENİ OYUNLAR

0

2 Ekim’de prömiyer yapacak olan Kieran Lynn‘nın yazdığı “Parkta Güzel Bir Gün” Politika ile komedinin içiçe geçtiği, günümüz politik kavramlarından olan sınır, vatandaşlık, birey, özgürlük meselelerini tartışma konusu yapıyor.

Yeşim Gökçe‘nin çevirdiği oyunun rollerini Mert Fırat, Didem Balçın, Volkan Yosunlu paylaşıyorlar. Kemal Aydoğan’ın yönettiği oyunun sahne tasarımı Bengi Günay’a, ışık tasarımı İrfan Varlı’ya ait.

Made with Repix (http://repix.it)“Parkta Güzel Bir Gün” oyun gün ve saatleri:

2 Ekim Perşembe 20.30 (indirimli)

3 Ekim Cuma 20.30 (indirimli)

4 Ekim Cumartesi 16.00 (indirimli)

4 Ekim Cumartesi 20.30 (indirimli)

5 Ekim Pazar 17.00(indirimli)

 

9 Ekim’de prömiyer yapacak olan yeni sezonun 2.oyunu, ünlü Fransız yazar Bernard Marie Koltes‘in çağdaş tiyatro metinleri arasında önemli bir yer tutan Roberto Zucco adlı oyunu.

Shakespeare, Çehov, İonesco, Genet gibi önemli tiyatro yazarlarının eserlerinin arasında ustaca gezinen Roberto Zucco, çağımız insanının “kapatılma” “özgürlük yoksunluğu” “suç” “ahlak” gibi temalarının etrafında dolaşarak “çökmekte olan bir uygarlığı” resmediyor. Kemal Aydoğan’ın yönettiği oyunu Ezgi Coşkun Yetiş çevirdi. Rollerini Ulaş İnan Torun, Hülya Gülşen, Murat Tüzün, Ezgi Coşkun Yetiş, Deniz Elmas, Çağlar Yalçınkaya, Onur Uysal’ın oynadığı oyunun sahne tasarımı Bengi Günay’a, ışık tasarımı İrfan Varlı’ya ait.

Made with Repix (http://repix.it)“Roberto Zucco” oyun gün ve saatleri:

9 Ekim 20.30 (indirimli)

10 Ekim 20.30 (indirimli)

11 Ekim 20.30 (indirimli)

12 Ekim 17.00 (indirimli)

saat: 20:30

 

Gişe tel 216 330 58 00

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.