SADRİ ALIŞIK TİYATROSU'NUN YENİ SEZON REPERTUVARI BELLİ OLDU

0

Senelerdir repertuvar tiyatrosu anlayışıyla sanatseverlerle buluşmayı gelenek haline getiren Sadri Alışık Tiyatrosu 2014-2015 sezon repertuvarı belli oldu. 

Sadri Alışık Tiyatrosu yeni sezonda SAKM Birim Sahne bünyesinde Ken Kesey’in önemli eseri, Guguk Kuşu (Kafesten Bir Kuş Uçtu) oyununu sahneleyecek. Beyaz perdenin de kült filmleri arasında gösterilen Guguk Kuşu’nu Şakir Gürzumar yönetecek. 

Ayrıca sanatseverler tarafından büyük ilgi ve beğeni kazanan Yatak Odası Diyalogları oyunumuzun devamı niteliğinde olan yine Birol Güven’in yazdığı ‘Tatil Diyalogları’ adlı oyun yeni sezonda Galip Erdal’ın yönetmenliğinde perde açacak. 

 SAKM Alternatif Sahnemiz ise bu sezon iki farklı oyunumuzla seyirci ile buluşacak. Gökhan Erarslan’ın yazıp yönettiği ‘Market’ adlı oyun ile Gönül Kıvılcım’ın yazdığı  Nihat Alpteki’nin yönettiği ‘Bir Kadını Öldürmek’ oyunlarımız Eylül ayında izleyici ile buluşacak. 

 

Her sezon olduğu gibi yeni sezonda da birçok farklı oyun ile sanatseverlerle buluşacak olan Sadri Alışık Tiyatromuzda Alternatif Sahne bünyemizde sahneleyeceğimiz Market'' oyunu provalara başladı. Gökhan Erarslan'ın yazıp yöneteceği oyunumuz Eylül ayında seyirci ile buluşacak
Her sezon olduğu gibi yeni sezonda da birçok farklı oyun ile sanatseverlerle buluşacak olan Sadri Alışık Tiyatromuzda Alternatif Sahne bünyemizde sahneleyeceğimiz Market” oyunu provalara başladı. Gökhan Erarslan’ın yazıp yöneteceği oyunumuz Eylül ayında seyirci ile buluşacak



Geçen sezon sahnelenen ve büyük beğeni toplayan Kafkas Tebeşir Dairesi, Yatak Odası Diyalogları ve ‘Ayrılık’ oyunlarımız da yeni sezonda sanatseverlerin huzurunda olmaya devam edecek. 

Sadri Alışık Kültür Merkezimiz ve Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu işbirliği ile gerçekleşen ve 6 sezondur Türkiye’nin dört bir yanını dolaşan ‘La Fonten Orman Mahkemesinde’ çocuk oyunumuz yeni sezonda Doğu Anadolu ve İç Anadolu turnesi ile çocuklarla bir araya gelecek. Mucizeler Sirki Sisler Ülkesinde  adlı oyunumuz ise revize edilmiş haliyle Sadri Alışık Çocuk Tiyatromuz bünyesinde sahnelenmeye devam edecek.  
Ayrıca Sadri Alışık Tiyatrosu biri Attila İlhan projesi olmak üzere iki farklı projeyi daha yeni sezonda hayata geçirecek. 

www.dirensanat.com

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.