ANGELİNA JOLİA UYUYAN GÜZELİN CADISI 'MALEFİZ'LE SİNEMADA

0

Robert Stromberg’in yönettiği ve Angelina Jolie, Sharlto Copley, Elle Fanning ile Sam Riley’in oynadığı Malefiz (Maleficent), 30 Mayıs 2014’de vizyona çıkarılıyor.
Siyah kanatlara sahip güzel bir kadın olan Malefiz, barışçıl bir orman krallığında büyüdüğü için huzurlu bir hayata sahiptir. Ta ki bir gün insanlardan oluşan istilâcı bir ordu gelip, topraklarının düzeni tehdit edene kadar. İntikam hırsıyla dolan Malefiz, insanların kralıyla bir savaş verir ve kralın yeni doğan çocuğu Aurora’yı lânetler. Çocuk büyüdükçe Malefiz, Aurora’nın krallığa başarı getirecek ve Malefiz’in gerçek mutluluğunu sağlayacak olan anahtar olduğunu fark eder.

malefiz-2

Disney, “Uyuyan Güzel”in kötü karakterinin anlatılmamış hikâyesi olan Disney’den Malefiz”i sunar… Görkemli siyah kanatlara sahip güzel, saf ve genç bir kadın olan Malefiz, barışçıl bir orman krallığında büyüdüğü için huzurlu bir hayata sahiptir. Ta ki bir gün insanlardan oluşan istilacı bir ordu gelip, topraklarının düzeni tehdit edene kadar… Malefiz, topraklarının koruyucusu olur ama acımasız bir ihanete uğrayınca o saf kalbi taşa dönüşür. İntikam hırsıyla dolan Malefiz, insanların kralıyla destansı bir savaş verir ve kralın yenidoğan çocuğu Aurora’yı lanetler. Çocuk büyüdükçe Malefiz, Aurora’nın krallığa başarı getirecek ve Malefiz’in gerçek mutluluğunu sağlayacak olan anahtar olduğunu fark eder.

 

“Disney’den Malefiz,” “Uyuyan Güzel”in kötü karakterinin anatılmamış hikâyesinde, Malefiz’in kalbini taşlaştıran ve onun, bebek Aurora’yı lanetlemesine yol açan olaylar anlatılıyor. 

malefiz-3

MALEFİZ (3D)

(MALEFICENT)

DISNEY

 

Gösterim Tarihi: 30 Mayıs 2014

Dağıtı: UIP Filmcilik

Tür: Aksiyon-Macera

Yapımcı: Joe Roth

Sorumlu Yapımcılar: Angelina Jolie, Don Hahn, Palak Patel, Matt Smith, Sarah Bradshaw

Yazan: Linda Woolverton

Yönetmen: Robert Stromberg

Oyuncu Kadrosu: Angelina Jolie, Sharlto Copley, Elle Fanning, Sam Riley, Imelda Staunton, Juno Temple, Lesley Manville

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.