'SON ŞANS' SİZİ ÇİZGİ VE GERÇEKLİK ARASINDA BIRAKACAK

0

SON ŞANS

(THE CONGRESS)

Ari Folman’ın yönettiği ve Robin Wright, Harvey Keitel, Jon Hamm ile Paul Giamatti’nin oynadığı Son Şans (The Congress), 30 Mayıs 2014’de M3 Film dağıtımıyla Mars Production tarafından vizyona çıkarılıyor.
Robin Wright, büyük bir stüdyodan sinema kimliğini satması için teklif alır. Birebir taratılıp bir örnek çıkarılacak ve yaratılan figür her tür Hollywood filminde kullanılabilecektir. Karşılığında ise oldukça yüklü bir ücret ama daha da önemlisi, sonsuza kadar genç kalma olanağı. 20 yıllık kontratın sonunda ise Robin Wright’ı, geleceğin düşsel sinema dünyasında izliyoruz. Yarı kurgu yarı animasyon film seyirciyi çizgi dünyası ve gerçeklik arasında bırakıyor.

son-2

Konu:

 

Bizzat kendisini oynadığı Son Şans (The Congress) filminde Robin Wright, büyük bir stüdyodan sinema kimliğini satması için teklif alır. Birebir taratılıp bir örnek çıkarılacak ve yaratılan figür kısıtlama olmadan her tür Hollywood filminde kullanılabilecektir. Üstelik o zamana kadar oynamayı reddettiği en ticari filmler dahil! Karşılığında ise oldukça yüklü bir ücret ama daha da önemlisi, sonsuza kadar genç kalma olanağı… 20 yıllık kontratın sonunda ise Robin Wright’ı, geleceğin düşsel sinema dünyasında izliyoruz. Yarı kurgu yarı animasyon film sizi çizgi ve gerçeklik arasında bırakacak.

Gösterim Tarihi: 30 Mayıs 2014

son-4

Dağıtım: M3 Film

İthalat: Mars Production

Yönetmen: Ari Folman

Senaryo: Stanislaw Lem, Ari Folman

Görüntü Yönetmeni: Michael Englert

Kurgu: Nili Fellert

Müzik: Max Richter

Yapımcı: Reinhard Brunding, Sebastien Dellye, Piotr Dzieciol, Ari Folman, David Grumbach, Eitan Mansuri, Ewa Puszczynska, Robin Wright

Yapım Yılı: 20113

Ülke: İsrail, Almanya, Polonya, Lüksemburg, Fransa, Belçika

Dil: İngilizce

Süre: 122 dk

Oyuncular: Robin Wright, Harvey Keitel, Jon Hamm, Paul Giamatti

www.dirensanat.com

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.