Diren Sanat ailesi olarak bu yıl 19.cusu düzenlenen Sadri Alışık Sinema Ve Tiyatro Oyuncu Ödülleri gecesinin en şık üç kadın sanatçısını belirledik. Gecenin en şık sanatçılarını açıklıyoruz.

SONGÜL ÖDEN
SONGÜL ÖDEN

 

SONGÜL ÖDEN

 

Dirensanat  olarak, biz Songül Öden’i  Sadri Alışık Oyuncu Töreni’nin en şık kadını seçtik. Songül Öden, gecenin, hiçbir aşırılığa kaçmadan, en fazla göze çarpan, en şık kadın oyuncusuydu. Haute Couture’ün önde gelen butiklerinden Klosh’un kreasyonu olan bu uçuk mavi kabarık etekli, uçuşan kısa kıyafeti, hem 1960’ların o masum, romantik yıllarına hem de sahne sanatlarına gönderme yapıyordu.  Renk ve model uyumu eşsizdi. Düşük kol, V yaka dekolte ve incecik tokalı kemer bu rüya gibi kıyafeti bütünlüyordu. Elbisenin sırtı  ise, aynı kumaştan küçük düğmelerle süslenmişti. Öden, uçuşan kıyafetini, bordo tonlarında rugan yüksek topuklu bir ayakkabı ve çanta ile tamamlamıştı. Kıyafetin güzel olması kadar kıyafeti yakıştırmak da önemliydi ve Songül Öden bunu başarmıştı.

özge özder tek

ÖZGE ÖZDER

Afife Töreni’nin en şıkı olan Özge Özder, Sadri Alışık  gecesinde de  parlıyordu. Bu kez , Komedi ya da Müzikal dalında,  Müziksiz Evin Konukları oyunu ile ‘ Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu’ seçilmesinin verdiği  mutluluk da yüzüne yansımıştı. Siyahlara bürünmüştü Özge Özder. Raşit Bağzıbağlı imzalı siyah tuvaletinin omuzlarını tamamen açıkta bırakan  dekoltesi, düşük kısa kolları ve sırtı da tamamen dantel kaplıydı. Yandan kabarık topuzu da ayrı bir hava vermişti. Başarılı oyuncu, şıklığını yine sadeliği ve zarifliğinden alıyordu.

zerrimn-4

 

ZERRİN TEKİNDOR

‘ Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu’ dalında, Kim Korkar Hain Kurttan oyunundaki performansı ile  Sadri Alışık heykelini kucaklayan Zerrin Tekindor, siyahları bırakıp dantellere bürünmüştü. Krem rengi uzun kollu dantel kıyafetinin göğüs  kısmına, beline ve iki yanına sarı dantel parçalar geçmişti. Sanatçı, İtalyan bir modacının elinden çıkmış olan ve kendisine çok yakışan ödül kıyafetini, straslı şık abiye bir ayakkabıyla tamamlamıştı. Zerrin Tekindor, çoğunlukla topuz yaptığı saçını bu kez açık bırakıp daha genç ve modern bir hava yakalamıştı.

www.dirensanat.com

Fotoğraf: Ozan Kaçmaz

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.