'ÜST KATTAKİ TERÖRİST' ANKARA'DA

0

Bu sezon Küçük, Şapkalı OXX Çocuğu, Küçük gibi başarılı yapımlara imza atan İkincikat Tiyatro. Yeni oyunu ‘Üst Kattaki Terörist’ oyunu ile 19 Nisanda Ankara seyircisi ile buluşacak. Oyun, sergi ve gösteri merkezi olarak tren istasyonundan uyarlanan Cer modern sahnesinde.

Emrah Serbes’in aynı adlı öyküsünden sahneye uyarlanan Üst Kattaki Terörist’i Sami Berat Marçalı sahneye uyarladı ve yönetti. Denizhan Akbaba, Banu Çiçek Barutçugil, Gözde Kocaoğlu ve Bedir Bedir’in oynadığı oyunun yardımcı yönetmenliğini ise Canan Atalay üstlendi.

ÜST KATTAKİ TERÖRİST oradan nasıl gözüküyor? öldürürüm oğlum sizi! canınıza okurum! tamam. biraz daha çık. üst kata mesela. ne işim var benim orada lan! ayarlarımla oynamayın benim. delirtmeyin adamı! tamam. biraz daha yukarı çık. nereye çıkacağım şerefsiz! dağa mı çıkayım? 

öykü: Emrah Serbes uyarlayan-yöneten-konsept: Sami Berat Marçalı yrd yönetmen: Canan Atalay reji asistanları: Orçun Oran, Dilara Ayata oynayanlar: Denizhan Akbaba, Banu Çiçek Barutçugil, Gözde Kocaoğlu, Bedir Bedir

süre: 70′

Biletler: Biletix ve Cer Modern Gişelerinde

Tarih :19 Nisan 2014

Yer: Cer Modern Atölyeleri/stüdyoCer/ Ankara

ankara-modern-sanatlar-merkezi

CerModern’e ulaşmak çok kolay. CerModern’e ister yaya, ister otobüs veya metro, isterseniz özel aracınızla çok rahat ulaşabilirsiniz. Sıhhiye metro durağı, Gençlik Parkı ve Adliye otobüs durakları 10 dk. yürüme mesafesinde olup özel araçlar için açık hava otoparkımız bulunmaktadır.

Adres: Altınsoy Cad. No:3 06101 Sıhhıye, Ankara, Türkiye

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.