'ŞEKER' BERKİN ELVAN ANISINA ÜCRETSİZ SERGİLENİYOR

0

Şiddet Üçlemesi 2 – Şeker” artık ÜCRETSİZ sahneleniyor!

Çocuklara yönelik şiddeti ele alan ve Uğur Kaymaz, Ceylan Önkol, Fırat sezer ve Türkan Ay’ın hikayelerini konu alan “Şeker” Berkin Elvan anısına bundan sonra ücretsiz sahnelenecek.

“Şiddet Üçlemesi 2 – Şeker”, çocukların gördükleri ve öğrendikleri arasında yaşadıkları kafa karışıklığını, acılarını ve yok edilişlerini anlatıyor..

Tiyatro Artı, “Şiddet Üçlemesi 2 – Şeker” ile çocukların kirletilmiş dünyalarını, onların gözünden ve dilinden aktarırken bir yandan da cinayete kurban gitmiş dört çocuğun hikayesini sunuyor. Devletin döşediği mayınlarla ölen Ceylan Önkol, polis kurşunlarına hedef olan Uğur Kaymaz, üvey annesi ve üvey anneannesi tarafından öldürülen Fırat Sezer ve bir bayram günü şeker toplamak için gittiği evde tecavüz edildikten sonra bıçaklanarak öldürülen Türkan Ay…

Oyunun yazarı ve yönetmeni Didem Kaplan, Şiddet Üçlemesini yaparken toplumda zayıf konuma indirgenmiş olan herkese uygulanan her türlü şiddeti irdelemeye çalıştıklarını ve bunu yaparken sahnede şiddeti göstermek yerine “şiddet” mevzusunu irdelemeyi tercih ettiklerini iletiyor.

18 Mart 2014
20:30
Rezervasyon ve Bilgi için : 0212 224 57 56
üftade sokak no:31 elmadağ istanbul
www.mekanarti.com
www.alternatifsahneler.com
www.facebook.com/mekanarti

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.