DURU TIYATRO KAPANIYOR

0

20131208-183657.jpg

Emre Kınay,

Duru Tiyatro’nun içinde bulunan Picasso Cep Sahnesi’ni ve idari odasını, yürütmeyi durdurma davası sonucunu beklemeden kaymakamlıktan gelen tebliğle, çarşamba günü boşaltmak zorunda olduklarını duyurdu.
Tahliyenin sadece ödüllü oyunlarını sahneledikleri Picasso Cep Sahnesi’ni ve idari odayı kapsadığını belirten Kınay, Duru Tiyatro’nun üst salonun hala tiyatroseverlerin hizmetinde olduğunu da vurguladı.

Kınay Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında “Kaymakamlığın tebliği gereğince 11 Aralık Çarşamba günü saat 10.30’da polis nezaretinde yürütmeyi durdurma davamızın sonucunu beklemeden tahliye edeceğiz. Avrupa’nın herhangi bir ülkesinde bu çabayı sarf etmiş olsaydık devlet nişanları ile ödüllendirilirdik. Burada ise…

O yüzden bu tiyatroyu biz sizinle kurduk bu salonu beraber bir yuva yaptık. Gönülsüz tahliye ederken de özellikle Kadıköy Anadolu Liseliler ve artık yakın dostlarım olan mezunlarımızla birlikte verelim. Teslim edelim. 11 aralık 2013 saat 10.30 tüm camiamız ve basına açık bir davettir” yazdı.

20131208-183545.jpg

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.