TİYATRO ESEN'İN YENİ OYUNU 'GİZLİ ÖZNE'

0

gizli-ozne-isimli-oyunla-seyirciden-tam-not-5257969_2982_o

 

İki yıldır Göksel Kortay’ın yönettiği ‘Baş Belası’ adlı komediyle seyirci karşısına çıkan Tiyatro Esen mevsimi ‘Baş Belası’nın yazarı Eray Yasin Işık’ın yazdığı ‘Gizli Özne’ ile açıyor. Arda Esen’in yönettiği komedide Arda Esen, Bora Sivri, Hakan EratikSedat BilenlerYeşim Salkım rol alıyor.

İki farklı karakterde, iki zıt insan; tek tutkusu resim olan, ama resimlerini kimseye beğendiremeyen Eray ile hayatını mesai saatlerine göre yaşayan muhasebeci Yasin bir apartmanın ”yol manzaralı, demir parmaklıklı” zemin katında yaşamaktadırlar. Zamanı nakite çevirmeye çalışan Yasin ile kendine bol vakit ayıran Eray’ın çatışmalı hayatları bir ilişkinin ayrılık melankolisini yaşayan Ceren ile tanıştıklarındaz değişir. Ceren’in içindeki gel gitler Eray ve Yasin’in zıtlığından daha derin ve süprizlerle doludur. Bunlara gelince gitmek bilmeyen ev sahipleriyle oğullarının her ay Almanya’dan gelme ihtimali de katılır…

 

OYUN PROGRAMI

15 Kasım Cuma — İstanbul Akatlar Kültür Merkezi

22 Kasım Cuma — Aydın Kültür Merkezi

24 Kasım Pazar — İzmir AKM Adnan Saygun Salonu

27 Kasım Çarşamba — Ankara Sanatolia Sahnesi

28 Kasım Perşembe — Eskişehir Zübeyde Hanım Kültür Merkezi

01 Aralık Pazar — İstanbul Trump Towers AVM

İLETİŞİM

Telefon: (0212) 233 4946

E-posta: info@tiyatroesen.com

İnternet: http://www.tiyatroesen.com

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.