KADIKÖY TERMİNAL SAHNESİ'NDE KASIM OYUNLARI

0

Doğaçlama ağırlıklı olmak üzere farklı disiplinlerden sanatsal çalışmalara ev sahipliği yapmak üzere kurulan Beyoğlu Terminal Sahnesi, bu yıl Azot ve istanbulimpro işbirliği ile Anadolu yakasında taşınarak etkinliklerini Kadıköy Terminal sahnesi adıyla sürdürüyor. Tiyatroseverler bu sahnede kasım ayında iki topluluktan üç oyun izleyebilecek.

NE ÂLÂ TEMAŞA -istanbulimpro

NE ALA TEMAŞAİçeriği ve şekli sürekli yenilenen, geleneksel formlardan beslenen, interaktif, müzikal kabare ‘Ne Âlâ Temaşa’da seyirci ve oyuncuların ortak algılarından yola çıkılarak değişik insan halleri eğlenceli bir şekilde sahneye konuluyor. Her oyun, tekrarlanamaz olduğu için hem oyuncular hem de seyirciler için özel bir deneyim.

01 – 08 – 22 KASIM, saat 20:30

 

OLAY RUSYA’DA GEÇİYOR/ istanbulimpro

olayrusyadageciyorDoğaçlama olarak sahnelenen ‘Olay Rusya’da Geçiyor’da Anton Çehov’un yazmadığı oyunlar Çehovyen bir atmosferde, Çehovyen karakterlerle sunuluyor.

05- 06 – 15 – 19 – 20 – 29 KASIM, saat 20:30

 

 

 

 

 

 

 

KARNAVAL / Azot

KARNAVALOyuncular Gizem Yücel, Emrah Deniz, Mahmut Fikirsindi, Kıvanç Özdemir, Ayşe Nur Sak, Özer Güngören seyirciden alınan yönelimlerle kısa oyunlardan oluşan iki perdelik doğaçlama bir komedi yaratıyorlar.

HER CUMARTESİ, saat 20:30

 

Ulaşım bilgileri:

Adres: Halitağa Caddesi Şadırvan Pasajı Kadıköy

www.kadikoyterminal.com

www.istanbulimpro.com

e-mail: istanbulimpro@gmail.com

Telefon: 0532 332 05 33 / 0506 625 27 06

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.