“SONA DOĞRU” 15 KASIMDA SİNEMALARDA

0

Robert Redford’un Başrolünde Olduğu Gerilim Dolu

 “SONA DOĞRU” 15 Kasım’da Sinemalarda

image001Filmde Robert Redford Hint Okyanusu’nda tek başına derin bir yolculuğa çıkan ismini bilmediğimiz bir adamı canlandırıyor. Film kahramanımızın 12 metrelik teknesinin zarar görmesi ve su almaya başlamasıyla başlıyor. Navigasyon aletleri ve telsiz ekipmanı bozulan adam bilmeden şiddetli bir fırtınaya doğru seyir alıyor. Teknesinin zarar gören bölümünü tamir etmekte her ne kadar başarılı olsa da yaşına rağmen edindiği denizcilik bilgisi ve gücü onu fırtınadan kurtarmaya yetecek mi?

image008Oscar kulislerinde “Sona Doğru”da ki üstün performansı ile aday olacağı konuşulan Redford’un canlandırdığı karakter film boyunca tüm gücüyle her şeye rağmen hayatta kalmaya çalıyor.  Daha önce “Margin Call” filminin yazar ve yönetmenliğini yapan J.C. Chandor daha o zamandan Redfod’un ilgisini çekmiş. Bu senaryo ile ona geldiğinde çok sevindiğini belirtiyor: “Senaryoyu çok sevdim çünkü farklıydı. Cesurdu. Çok eksantrikti ve içinde diyalog yoktu.” Sundance’in kurucularından Robert Redford daha önce desteklediği hiçbir filmcinin ona teklifte bulunmadığını da ekliyor: “İlk defa Sundance katılımcılarından biri bana iş teklif etti!”

FİLMİN FRAGMANI:

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.