EFSANE AVCILARI 17 OCAK’TA

0

MANŞETGeorge Clooney’in yönettiği ve George Clooney, Matt Damon, Bill Murray ile Cate Blanchett’in oynadığı Efsane Avcıları (The Monuments Men), 17 Ocak 2014’de Tiglon Film dağıtımıyla Tiglon Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
Tarihin en büyük ve gerçek hazine avını anlatan Efsane Avcıları’nda, İkinci Dünya Savaşı döneminde, Franklin Delano Roosevelt tarafından Almanya’da Nazi hırsızlarının çaldığı sanat eserlerini kurtarmak ve ait oldukları yere iade etmek için görevlendirilen müze direktörleri ve sanat bilimcilerinden oluşan ve haliyle savaş ve silâhlar hakkında en ufak fikri bile olmayan 7 kişilik bir ekibin yaşadıkları tehlikeli yolculuğu anlatılıyor.

Gösterim Tarihi: 17 Ocak 2013

Dağıtım: Tiglon Film

İthalat: Tiglon Film

Fragman:

Yönetmen: George Clooney Oyuncular: George Clooney, Matt Damon, Bill Murray, Cate Blanchett, Jean Dujardin, Bob Balaban, Hugh Bonneville, John Goodman
Yönetmen: George Clooney
Oyuncular: George Clooney, Matt Damon, Bill Murray, Cate Blanchett, Jean Dujardin, Bob Balaban, Hugh Bonneville, John Goodman

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.