OYUN DENEMELERİ KADIKÖY TERMİNAL SAHNE'DE

0

 

OLAY RUSYA’DA GEÇİYOR (İSTANBULULİMPRO)

image014istanbulimpro yine, Türkiye’de daha önce denenmemiş bir formatla seyirci karşısında. “Olay Rusya’da Geçiyor” doğaçlama performansında oyuncular, Anton Çehov’un yazmadığı oyunları Çehovyen bir atmosferde, Çehovyen karakterlerle seyircinin göz­leri önünde sahnede yaratıyor.

19.Yüzyıl sonları…

Olga, İvan, Arkadina, Kuzmiç, Andrey, Maşa ve daha bir sürü karaktere rastlamak mümkün…

Ve tek bildiğimiz “OLAY RUSYA’DA GEÇİYOR”

Zeynep Özyurt, Burak Tamdoğan, Evren Gülseven, Koray Tarhan, Jülide Güven, Evren Duyal

09/22/23 EKİM SAAT 20:30

KADIKÖY TERMİNAL SAHNESİ EKİM PROGRAMI

ATÖLYE:  “3rd Eye Opens”

12/13         EKİM 

Şair/oyun yazarı/yönetmen/drama pedegogu drama sanatçısı Dr.Parasuram Ramamoorth “Third Eye Opens” workshop’u ile İstanbul’da. 3.Göz Atölyesi Ramamoorth’un 80 ve 90’larda uygulamaya başladığı, içlerinde Fransa Theatre d’Soleil veTheatrex Paris, Doğu Anglia, Norwich, İngiltere Leeds Üniversitesi, ABD Temple University Philadelphia, ve Seul ve Bosna’da birçok üniversite, Hırvatistan gibi ülkelerin ve Hindistan’daki başlıca tiyatro şirketlerinin bulunduğu bir oyuncu eğitimi atölyesidir.

“OLAY RUSYA’DA GEÇİYOR”  (yeni oyun)

9/22/23 EKİM SAAT 20.30

istanbulimpro yine, Türkiye’de daha önce denenmemiş bir formatla seyirci karşısında. “Olay Rusya’da Geçiyor” doğaçlama performansında oyuncular, Anton Çehov’un yazmadığı oyunları Çehovyen bir atmosferde, Çehovyen karakterlerle seyircinin gözleri önünde sahnede yaratıyor.

19.Yüzyıl sonları…

Olga, İvan, Arkadina, Kuzmiç, Andrey, Maşa ve daha bir sürü karaktere rastlamak mümkün…

Ve tek bildiğimiz “OLAY RUSYA’DA GEÇİYOR”

Zeynep Özyurt, Burak Tamdoğan, Evren Gülseven, Koray Tarhan, Jülide Güven, Evren Duyal

“ORTAYA KARIŞIK” (Karma Grup Doğaçlama Gösteri)

4 EKİM CUMA SAAT 20.30

İstanbulimpro AZOT ve impro LAB. ekiplerinin sergileyeceği interaktif, müzikal kabare, kısa form oyunlardan oluşmaktadır. Doğaçlama tiyatronun yeni adresi Kadıköy Terminal Sahnesi’nde belli tarihlerde düzenlenmesi düşünülen ve doğaçlama oyuncuları farklı formatlarda bir araya getirmeyi hedefleyen karma gösterilerin ilki ORTAYA KARIŞIK eğlenceli formatıyla seyirciyle buluşmayı bekliyor.

 “NE ALA TEMAŞA” (Doğaçlama Kabare)

11/18/25  EKİM CUMA SAAT 20.30

Ne Ala Temaşa içeriği ve şekli daima yenilenen, geleneksel formlardan beslenen, interaktif, müzikal kabaredir. Değişik insan hallerine farklı bakış açıları seyirci ve oyuncuların ortak algılarından süzülerek eğlenceli bir şekilde ortaya koyulur. Tekrarlanamaz olması itibarıyla her oyun hem oyuncular hem de seyirciler için özel bir deneyimdir.

 AZOT (Doğaçlama Gösteri)

Her Cumartesi 20.30

AKLA ZİYAN OYUNCULAR TOPLULUĞU’nun kısa form oyunlardan oluşan eğlenceli doğaçlama gösterisi her Cumartesi Kadıköy Terminal Sahnesi’nde

Emrah Deniz, Mahmut Fikirsindi, Gizem Yücel, Ayşe Nur Sak, Kıvanç Özdemir, Özer Soner Güngören

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.