DİSİPLİNLER ARASI TOPLULUK "BERABERCE ÖLMEK"

0

Beraberce Ölmek

die in good company 3. (performans)jpgDisiplinlerarası topluluk biriken’in prömiyerini Ekim 2012’de iDANS Festivali kapsamında garajistanbul’da gerçekleştirdiği Beraberce Ölmek (Re: Fwd: die in good company),  bu sezon D22‘de sahne alıyor. Oyun, tiyatroya dönüştürülen Eski Hamursuz Fırını (Galata), şimdiki adıyla D22‘ye göre düzenlenen yeni sahne tasarımıyla seyirciyle buluşacak. Sezon prömiyeri 8 Ekim Salı 20.30’da.

Marguerite Duras’ın iki denemesinden yola çıkan proje, siyasi kayıp hali, devrim umudu ve her şeyin sonuna varma düşüncesi etrafında şekilleniyor. biriken’in (Melis Tezkan-Okan Urun) yazıp yönettiği, Gökçe Yiğitel ve Okan Urun’un rol aldığı oyun dünyanın sonu, aşk çıkmazı, sosyal medya ve gündelik dertler üstüne kara mizahla eğilen bir saatlik soluk soluğa bir performans.

yazan-yöneten-tasarlayan: biriken (Melis Tezkan – Okan Urun) oyuncular: Gökçe Yiğitel, Okan Urun

müzik: kim ki o . şık tasarımı: Metin Çelebi  fireplace programı (projeksiyon tasarım): darma

proje asistanı: İrem Aydın. prodüksiyon: Bimeras | iDANS, Jardin d’Europe ağı desteğiyle (Jardin d’Europe, Avrupa Komisyonu Kültür Programı tarafından desteklenmektedir),

www.dirensanat.com

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.