AKBANK SANAT’TA DANS

0

Amerikalı ünlü sanat yönetmeni ve koreograf Sidra Bell, Akbank Sanat’ta iki workshop gerçekleştirmek üzere İstanbul'a geliyor.

Akbank Sanat, Kasım ayında dans atölyesi kapsamında gerçekleşecek Uri & Johan ile Yolculuk, Swift Move ve Önder Çevik’in koregrafisini yaptığı yeni dans gösterisi Kendinden Uzak isimli üç ayrı dans etkinliğine ev sahipliği yapıyor.

URI & JOHAN İLE YOLCULUK

RTEmagicC_Santa_Says_Cut_It__-_Ivana_Mikesova__Mario_Bakus_a_soubor_baletu_ND_-_Foto_Pavel_HejnyKoreografi: Uri Ivgi & Johan Greben

Işık Tasarım: İlhami Gürsoy

Uzun yıllardır birlikte çalışan ve 2003 yılından bu yana dünyaca ünlü uluslararası pek çok dans grubunun koreografisini gerçekleştiren Uri Ivgi ve Johan Greben’in hazırladığı “Uri & Johan ile Yolculuk”, izleyiciyi tutkulu ve teatral bir yolculuğa çıkarıyor.

 SWIFT MOVE

Koreografi: Heidi Vierthaler

Koreograf Heide Vierthaler’in Ocak ayında Akbank Sanat’ta gerçekleştirdiği workshop çalışmalarından yola çıkılarak hazırladığı dans gösterisi, bilinmeyen bir bölgeye adım atıp, içinde bulunduğunuz atmosferin sizi öngöremediğiniz hislere ve bilinmeyen yerlere sürüklemesini, yeni tanışan insanların zamanla birbirleri hakkında yeni şeyler öğrenmeye başlamalarını anlatıyor.

 ETKİNLİK: DANS GÖSTERİSİ- Uri & Johan İle Yolculuk –  Swift Move

Yer: Akbank Sanat

Tarih: 13 Kasım 2013, Çarşamba

14 Kasım 2013, Perşembe

Saat: 20.00

 KENDİNDEN UZAK

Koreografi: Önder Çevik

Yaşam sade bir nitelikken hepimizin kafası gürültülerle dolu. Kendi benliğinden uzak kitleler, yok olan seneler, tanımadan, karşılaşmadan belli belirsiz kayıp bir olgunluk. Aynalara küs bir yaşam, ruhundan uzak, ruhun penceresi aynalardaki, bakmak istemediğin gözlerin, sana senden yakın ve boş gürültüden uzak…

 

ETKİNLİK: DANS GÖSTERİSİ – Kendinden Uzak

Yer: Akbank Sanat

Işık Tasarım:      Murat Selçuk    

Müzik: Mehmet Can Özer

Tarih: 20 Kasım 2013, Çarşamba

22 Kasım 2013, Cuma

Saat: 20.00

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.