AŞK AĞLATIR, 25 EKİM'DE VİZYONDA

0

9962536193_c5f6bb31c2_zMehmet Taşdiken’in yönettiği ve Ceyda Ateş, Melih Selçuk, Yılmaz Gruda ile Mert Yavuzcan’ın oynadığı Aşk Ağlatır, 25 Ekim 2013′de İFP tarafından vizyona çıkarılıyor.
Atıf ve Lale, birbirlerini seven iki gençtir. Lale, Barış’a aşık olur ve bunu Atıf’a itiraf eder. Aristokrat ruhlu ve sahtekâr bir adam olan Barış’ın Babası Samim, oğlunun Lale’yle ilişkisine karşıdır. Bir gece Atıf’ın evine küçük hasta bir kız olan Melis, dedesini aramaya gelir. Atıf kötü, yalnız yaşayan bu çocuğun izini sürer ve yanına alır. Küçük hasta kız Atıf’a âşık olur. O andan itibaren, Melis’in büyük dramı ve şoke eden gerçekler ortaya çıkmaya başlıyor.

‘Süt’ filmiyle Berlin’de ‘Altın Ayı’ ödülü alan Melih Selçuk  Atıf, ve beş yaşından beri kamera karşısında olan Ceyda Ateş’in ise Lale, karekterini canlandırıyor.

 

 

Rüya Gibi Geçti, Gişede Issız Adam Etkisi Yaratabilecek mi?

FOTO-2

Güçlü oyuncu kadrosuyla olduğu kadar hikâyesiyle de dikkat çeken “Rüya Gibi Geçti”nin yönetmeni Mehmet Taşdiken filmi için iddialı konuştu.

“Rüya Gibi Geçti” filminde hastalıklar, acılar, gözyaşları hatta ihanetler içinde, sıra dışı bir insanlık dersi anlatılıyor.Yönetmeni Mehmet Taşdiken filmini, “Hüzünlü bir aşk hikâyesi. Filme romantik-dram diyebiliriz. Film imkânsız aşkları, sevilmeden sevenleri konu alıyor ” şeklinde tarif ediyor. Haziran başında çekimleri tamamlanan filmin yılsonu ya da en geç 2014 başında vizyona girmesi bekleniyor.

“Rüya Gibi Geçti”nin “Babam ve Oğlum” ve “Issız Adam” filmleri gibi fısıltı gazetesiyle büyük gişe yapması bekleniyor

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.