9.DAG FİLMLERİ FESTİVALİ

0

 

Dağ Filmleri Festivali’nin dokuzuncusu 2014’ün Şubat, Mart ve Nisan aylarında İstanbul, İzmir ve Ankara’da doğaseverlerle buluşacak. Dağ Filmleri Festivali’nin uzun soluklu Türkiye yolculuğuna katılıp dağ, doğa, çevre ve doğadaki insan temalı filmlerini göstermek isteyen sinemacılar için son başvuru tarihi 27 Aralık 2013 olarak belirlendi. Üç şehirde yaklaşık 15 bin izleyiciye ulaşacak festival, 25 Şubat – 02 Mart 2014 tarihleri arasında İstanbul’da Taksim Fransız Kültür Merkezi, Galatasaray Aynalıgeçit ve Harbiye Pusula Sanat Evi’nde gerçekleştirilecek. Dağ Filmleri Festivali’ne katılmak isteyen sinemacılar, filmlerini Festivalin “Yıldız Mahallesi, Asariye Caddesi, Eğriçınar Sokak, No: 18/4, Uğur Apartmanı, Beşiktaş, İstanbul” adresine gönderebiliyor.

www.dogansanat.com

ALPLERİN ZOR G
ALPLERİN EN ZORU
ALPLERİN EN ZOR ANI/YÖNT. İtalyan Domiano Levata’nın bol ödüllü filmi.
Iker ve Enoko Pou’nun Alplerdeki uzun duvar tırmanış tarihinin en simgeleşmiş rotalarında Manolo, Alex Huber ve Beat Kammerlander’in izlerini sürme hikayesi.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.