“BEKLEYEN MASUMDUR”

0

 

Mommo – Kız Kardeşim filminin ödüllü yönetmeni Atalay Taşdiken’in 20 Eylül’de vizyona girecek yeni filmi Meryem’in galası 12 Eylül Perşembe akşamı Nişantaşı City’s AVM City Life Sineması’nda yapıldı. Ekim ayında 50. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde yarışacak olan filmin galasına yönetmen Atalay Taşdiken, filmin oyuncularıİsmail Hacıoğlu, Zeynep Çamcı, İpek Bilgin, Zerrin Sümer, Yeliz Akkaya ve Hande Üzelsancak ile birlikte sinema dünyasının pek çok ünlü ismi katıldı. Filmin konusu şöyle: Meryem’e, oğulları İstanbul’da çalışan bir aile talip olmuş ve 10 gün içerisinde düğün yapılmıştır. Meryem’in kocası Mustafa, İstanbul’a dönmüştür. Meryem’in gelin olmasının nedeni eşinin ailesine iyi hizmet etmesi içindir.

“Bir Kadın Ne Kadar Bekler ?”

 

Leyla ile Mecnun dizisinden tanıdığımız Zeynep Çamcı
Leyla ile Mecnun dizisinden tanıdığımız Zeynep Çamcı

Meryem;  17-18 yaşlarında, güzelliği ile tüm kasabanın ilgisini çeken Meryem’e, aynı kasabada yaşayan ve oğulları İstanbul’da çalışan bir aile talip olur ve ister. 10 gün içerisinde nişan, kına gecesi ve düğün yapılır.

 

Meryem’in kocası Mustafa, düğünden birkaç gün önce gelmiş ve 6 gün evli kaldıktan sonra “Bir düzen kurar, seni de İstanbul’a alırım” diyerek yaşadığı şehir olan İstanbul’a dönmüştür. Meryem sabırla ve tüm masumiyetiyle beklemeye başlar.

Filmin esas cümlesi “Bekleyen masumdur” bundan sonra devreye girer ve biz de Meryem’i nelerin beklediğini izlemeye başlarız…

 

www.dogansanat.com

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.