BENİMLE OYNAR MISIN? “ÇARŞI OYUN BOZANLARA KARŞI”

0

9686207815_edc6b57c1d_z

Aydın Bulut’un yönettiği ve Uğur Polat, Eyşan Özhim, Ertan Saban ile Arif Erkin’in oynadığı Benimle Oynar mısın?, 27 Eylül 2013’de Pinema Film dağıtımıyla Kedi Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
Sibel mahallesi Beşiktaş’a geri dönmektedir. Kızı Rüya yetimhanede büyümüş, beş yıldır onu görememiştir. Sibel kızını almak için yetimhaneye gittiğinde onu sekiz yaşında, annesine öfkeli, tutkulu bir Beşiktaş taraftarı olarak bulur.

 

Sibel’in kızıyla arasındaki uzaklığı ve kopukluğu gidermesi çok kolay olmayacaktır. Rüya kısa sürede babasının hayatta olduğunu öğrenir ve onu aramaya başlar.

 

BENİMLE OYNAR MISIN?ÇARŞI OYUNBOZANLARA KARŞI”27 EYLÜL’DE SİNEMALARDA!!!

MİLYONLARIN SEVGİLİSİ “ÇARŞI” BAŞROLDE!!!

 

Yapımcılığını Kedi Prodüksiyon’un (Eyşan Özhim) üstlendiği, yönetmenliğini Aydın Bulut’un yaptığı romantik dram sinema filmi “Benimle Oynar mısın?” 27 Eylül’de sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor…

 

Uğur Polat (Fatih), Eyşan Özhim (Sibel), Ertan Saban (Muzo), Rüzgar Boyle (Rüya), Arif Erkin (Şeref Baba), Ahmet Saraçoğlu (Taygır), Selim Erdoğan (Ozi), Ali İl (Laço), Rıza Sönmez (Reşat), Ayşenil Şamlıoğlu (Suna) gibi isimlerin başrolde yer aldığı sinema filminde Altan Erkekli (Ruhi), Ünal Silver (Enver), Altan Gördüm (Okul Müdürü), Münir İnselel (Sellect), Zeynep Kumral(Fatih Sekreter), Canan Okan (Okul görevlisi), Zühtü Erkan (Neyzen Tevfik), Ömür Gedik (Fatih’in eşi) ve Serhat Özcan gibi ünlü isimler filmin diğer oyuncularından.


o_76419_ugur-polat 

Bir kadınla kızının uzun bir ayrılıktan sonra tekrar birbirlerini bulma serüveninin anlatıldığı sinema filminin senaryosu Aydın Bulut ve Eyşan Özhim’e ait. 6 hafta süren filmin çekimleri “mahalle ruhu”ndan hâlâ uzaklaşmamış olan Beşiktaş’ta gerçekleşti. Beşiktaş bir semt olarak değil bir karakter olarak filmin içinde yer aldı… O nedenle Çarşı gurubu filmin başrollerinden birini oluşturuyor. Ayrıca çekim sürecindeki katkı ve destekleriyle filmin yapım mücadelesine ortak oldular.

 

“Benimle Oynar Mısın?” sinema filmi yaşam alanları her gün ellerinden alınan, kendi hayatı üzerinde söz sahibi olma hakkını arayan, vicdanını, değerlerini korumaya çalışan, aynı zamanda güçlü bir sevgiyi yaşamayı öğrenen insanların bir semt içinde birbirlerini bulmalarının hikâyesidir.

eyşan özhimFİLMİN KONUSU

Sibel uzun zaman önce ayrıldığı mahallesi Beşiktaş’a geri dönmektedir. Sahip olduğu her şeyi yitirmiş, doğup büyüdüğü yerler bütünüyle değişmiştir. Kızı Rüya yetimhanede büyümüş beş yıldır onu görememiştir. Sibel kızını almak için yetimhaneye gittiğinde onu sekiz yaşında, erkek gibi davranan, annesine öfkeli, hırçın ve tutkulu bir Beşiktaş taraftarı olarak bulur. Sibel’in kızıyla arasındaki uzaklığı ve kopukluğu gidermesi çok kolay olmayacaktır. Rüya kısa sürede babasının hayatta olduğunu öğrenir ve onu aramaya başlar.

 

Beşiktaş’ta, o semtin sokaklarında birbirlerini tanımaya çalışan anneyle kızın yolları taraftar gurubu “Çarşı” yla çakışacaktır. Çarşılı gençlerin mahalledeki yaşam alanlarını tehdit eden, onların mücadele ettiği İşadamı, Sibel’in kızı Rüya’dan saklamaya çalıştığı babasından başkası değildir. Kahramanlarımız hayatı bir oyun gibi görürler. Burada kazanmak-kaybetmek hırsı değil, oyunun güzelliğidir aslolan. Bu oyunda izleyici değil oyunun ta kendisi olmayı seçmiş taraftarlardır onlar.

aydin-bulut

filmin yönetmetmeniAYDIN BULUT filim hakkında şunları söyledi

Filmdeki bütün mekânları karakterlerin iç dünyalarını yansıtan aynalar gibi düşünmeye çalıştık… Bu karakterlerin her biri diğerine “Benimle Oynar mısın” diye soruyor, kimisi yüksek sesle, kimisi sadece içinden mırıldanarak.

Umulmadık karşılaşmalar vadeder Beşiktaş… Aşık eder, geç kalmış buluşmalara fırsat verir, şenlik coşkusuna çeker seni, orada özgürleştirir…

Belki de yavaş yavaş tekrar geri kazanmaya başlamışızdır bu Şehri…