ZORLU’DA SANATA DESTEK ” ZORLU PERFORMANS GÖSTERİ MERKEZİ”

0

Zorlu Center Performans Sanatları  merkezi tanıtımını ve yeni sezon programlarını basın toplantısında duyurdular.

Toplantıdan Notlar:

brodway Müzikaller:
1. Sezon ilk programı Brodway müzikalinden “Jersey boys” ikinci müzikal Cats müzükali ocak sonu sahnede yer alacak. Kostüm ve tasarımları ile “cats “müzikali çok sayıda ilginizi çekecek.
Üçüncü ve birinci sezonun son müzikali ” notre Dama de Paris Brodway müzikali özellikle avrupada büyük ses getirmiş müzikallerden. Üç tane çok iyi müzikali Türk seyircisi ile buluşturuyoruz.

ZC_PSM_1

Gösterilerin bir çoğunda seyirciyi sahneye çok yakın olacak ve daha detaylı gösteri izleme imkanı olacak.
Kendi biletleme sistemlerini kurduk ve zorlu center’ de bilet satışlarımız olacaktır. Zorlu grubun en önemli vurgularından birisi müşteri odaklıdır. İzleyenlere en iyi hizmeti vermekiçin kendi izleyicimize iletişim yapma olanağını vereceğiz.
Yarın saat 01:00 itibari ile web sitemizde bilet satışlarımızı görebileceksiniz.
İndirimli biletler olacak mı? Showlar çok kısa süreli oynayacağı için çok indirim olanağı olmayacak ama ilk başvurularda öğrencilere olanaklar sağlanacak. Hafta içi ve haftasonu fiyatları arasında farklar olacak. Hafta içi daha ucuz hafta sonları daha pahalı olacak. Tabiki zamanla bilet satış olanakları sağlanacak.

Soru: klasik müzüik Türk seyircisi bakımından ilgi görmeme durumu olduğu zaman repertuarda bir değişikliğe gidilecek mi?

istanbul seyircinin ne istediğine bakıp ona göre programlarımızı yapmayı düşünüyoruz. Tabiki ingiltere ile istanbuldaki insanların beklentileri farklı olabilir.

Sizlere birazda nerde olduğunuzu ve mekanı tanıtmak istiyoruz.

ZC_PSM_3

 

Salon 2240 kişilik oval ve balkonlu bir sahne, üç kattan meydana geliyor.

ZC_PSM_2

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.