Jennifer Lawrence ve Javier Bardem, Ed Haris, Michelle Pfeiffer’li  Anne (Mother) filmi 29 Eylül 2017’de vizyona çıkarılıyor.

‘Açlık Oyunları’ ve X-men  serisinde adını duyduğumuz Jennifer Lawrense ile  İçimdeki Deniz ve Biutiful gibi başarılı yapımlarda rol alan Javier Bardem biraraya geliyor.

yönetmenliğini ve senaryosunu Darren Aronofsky’in yaptığı filmde Jennifer Lawrence, Javier Bardem Ed Harris ve Michelle Pfeiffer rol alıyor. Son zamanlarda west word tv dizisinde hatırlayacağımız Trumon show,Akıl oyunları, Saatler, İnsan Lekesi gibi unutulmaz Hollywood filmlerinde rol alan Ed Haris’e efsaneleşmiş başka bir isim  Michelle Pfeiffer eşlik ediyor.

Mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayan bir çiftin evlilikleri evlerine gelen davetsiz bir misafirle çıkmaza girer. Bir pisikolojik gerilim filminin yönetmeni  Darren Aranofsky,  Siyah Kuğu ve Bir Rüya İçin Ağıt gibi unutulmaz filmlerin de yönetmenliğini yaptı.

Anne Filmini İzle (Fragman)

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.