İngiliz ajan 007’yi canlandırmak iyin 4 filmlik anlaşma yapan Daniel Craig, 5’inci kez James Bond’u canlandırmak istemediğini “bileklerimi keserim” sözleri ile dile getirdi.

 

British actor Daniel Craig poses for photographers at a photocall for the new James Bond film ‘Spectre’ on October 28, 2015 in Berlin. AFP PHOTO / TOBIAS SCHWARZ (Photo credit should read TOBIAS SCHWARZ/AFP/Getty Images)

Hürriyet’te yer alan habere göre Daniel Craig, James Bondu oynaması için  teklif edilen 352 milyon lirayı reddetmişti. Teklif 475 milyon dolara çıkarılınca  Craig, filmde oynamayı kabul ettiğini belirtti.

Daha önce basında yer alan haberlere göre; 2019 yılında vizyona girecek olan James Bond filmi için 5. kez 007’yi canlandıracağını kabul ettiği belirtiliyor.

Eon Productions, Metro-Goldwyn-Mayer and Sony Pictures Entertainment announce the 24th James Bond adventure ” SPECTRE. ” Pictured: (L to R) Daniel Craig

Craig, ‘The Late Show’ adlı bir televizyon programında ABD’li programcı Stephen Colbert’e  teklifi kabul ettiğini söyledi. Ayrıca bu programda Serinin 25.cisi çekilecek olan James Bond 007 için son kez kamera karşısına geçeceğini de söyledi. Sözlerine ; ” Bence artık tamam. Mutlu bir şekilde sonlandırmak için sabırsızlanıyorum” diye devam etti. Daniel Craig; Casino Royale, Quantum Of Solace, Skyfall ve Spectre adlı filmlerde 007’yi canlandırmıştı.

Daniel Craig’in oynadığı Logan Lucky,kings ve Bond 25  filmlerinin yakında vizyona girmesi bekleniyor.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.