Ülgür Gökhan: “Festival Biter, Etkinlikler Devam Eder”

0

Çanakkale Belediyesi’nin Organize ettiği 54. Troia Festivali sona ererken etkinlikler ‘Sinema Geceleri’ ile devam ediyor.. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan Twitter hesabında ” Festival biter, etkinlikler devam eder. Özgürlük Parkında sinema keyfi ile keyfinizi ikiye katlayın. İyi seyirler dilerim.” Sözleri ile kültür sanat etkinliklerinin devam edeceğini söyledi.  Belediyesi tarafından Özgürlük Parkı’nda düzenlenen Açık Hava Sinema Geceleri bu yıl da devam ediyor. Kentliler, eski ve yeni Türk filmlerinin sıcak atmosferini Açık Hava Sinema Gecelerinde birlikte yaşayacak.

 

Çanakkale Belediyesi’nin Organize ettiği 54. Troia Festivali sona ererken etkinlikleri ‘Sinema Geceleri’ takip ediyor. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan Twitter hesabında ” Festival biter etkinlikler devam eder. Özgürlük Parkında sinema keyfi ile keyfinizi ikiye katlayın. İyi seyirler dilerim.” Sözleri ile kültür sanat etkinliklerinin devam edeceğini söyledi.  Belediyesi tarafından Özgürlük Parkı’nda düzenlenen Açık Hava Sinema Geceleri bu yıl da devam ediyor. Kentliler, eski ve yeni Türk filmlerinin sıcak atmosferini Açık Hava Sinema Gecelerinde birlikte yaşayacak.

Bu yıl 9-13 Ağustos 2017 tarihleri arasında düzenlenen 54. Uluslararası Troia Festivali, 13 Ağustos 2017 Pazar günü düzenlenen etkinlikler ile son buldu. 5 gün boyunca devam eden sergi, konser, tiyatro ve söyleşi etkinlikleri kentin dört bir yanında kentliler ile buluştu.

“Ey Özgürlük” sloganı ile düzenlenen 54. Uluslararası Troia Festivali kapsamında, başta Çimenlik Kalesi, Özgürlük Parkı ve Halk Bahçesi olmak üzere kentin dört bir yanında gerçekleştirilen etkinlikler kentlilerden beğeni topladı. Festivalde Çimenlik Kalesi’nde düzenlenen etkinlikler kapsamında 11 Ağustos 2017 Cuma günü dünyaca ünlü perküsyon ustası Burhan Öçal ve Trakya All Stars grubunun sahne alması ile başladı.

Bu yıl 9-13 Ağustos 2017 tarihleri arasında düzenlenen 54. Uluslararası Troia Festivali, 13 Ağustos 2017 Pazar günü düzenlenen etkinlikler ile son buldu. 5 gün boyunca devam eden sergi, konser, tiyatro ve söyleşi etkinlikleri kentin dört bir yanında kentliler ile buluştu.

Şimdi ‘Açıkhava Sinema Geceleri’ Zamanı

“Ey Özgürlük” sloganı ile düzenlenen 54. Uluslararası Troia Festivali kapsamında, başta Çimenlik Kalesi, Özgürlük Parkı ve Halk Bahçesi olmak üzere kentin dört bir yanında gerçekleştirilen etkinlikler kentlilerden beğeni topladı. Festivalde Çimenlik Kalesi’nde düzenlenen etkinlikler kapsamında 11 Ağustos 2017 Cuma günü dünyaca ünlü perküsyon ustası Burhan Öçal ve Trakya All Stars grubu sahne aldı. Trakya ve Balkan müziğinin sevilen şarkılarının seslendirildiği konserde kentliler, Balkan ve Roman müziğinin ritmine kendilerini kaptırdılar. Konser sonunda Belediye Başkanvekili Muzaffer Özgen usta müzisyen Burhan Öçal’a Çanakkale Seramiği ve çiçek takdiminde bulundu.

Bu yıl düzenlenecek olan Açık Hava Sinema Geceleri, Türk sinemasının unutulmaz eserlerinden “Mavi Boncuk” filmi ile başlıyor. Usta Yönetmen Ertem Eğilmez’in yönettiği ve başrollerini Minur Özkul, Kemal Sunal, Tarık Akan, Zeki Alasya, Metin Akpınar, Halit Akçatepe ve Emel Sayın’ın paylaştığı film 18 Ağustos 2017 Cuma günü Özgürlük Parkı’nda gösterime sunulacak.

19 Ağustos Cumartesi günü ise ünlü komedyen Ata Demirer’in senaryosunu yazdığı ve aynı zamanda başrolünü üstlendiği “Olanlar Oldu” filmi gösterilecek. Hakan Algül’ün yönettiği filmde Ata Demirer’e ünlü oyuncular Tuvana Türkay, Ülkü Duru, Salih Kalyon ve Recep Renan Bilek eşlik ediyor.

Özgürlük Parkı’nın boğaz manzarasında, patlamış mısır ve gazoz eşliğinde açık hava sinema gösteri tüm kentlilere ücretsizdir.

www.dirensanat.com

Çanakkale Belediyesi Başkanı Ülgür Gökhan’ın mesajı, Ülgür Gökhan Kimdir? ülgür Gökhan-ın Troia festivali konuşması, Ülgür  Gökhan Açıkhava sinema gecelerinde, Ülgür Gökhan’ın hayatı, Ülgür Gökhan hakkında bilgi,Çanakkale sinema geceleri, olanlar oldu, Ata Demirer filmleri, 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.