Tiyatroya 22 yıl ara verdikten sonra 2014’te ‘Güzel Evim’le sahneye dönen Füsun Demireli  önümüzdeki yıl, üç sinema filminde, iki tiyatro oyununda izleyeceğiz.

 

Tiyatronun her alanında  ustalıklı işlerle adını duymaya alıştığımız Füsun Demirel bu sezon üç filmle de seyirci karşısında. ‘BKM’nin ‘Acı Tatlı Ekşi’ adlı komedi filminin çekimlerini bitirdikten sonra ‘Arap Saçı’, adlı başka bir komedi için kamera karşısına geçti. Eylül başlarında  ise ‘Görüntü’ adlı filmin çekimlerine başlayacak olan sanatçı üç filmde de anne rolünü üstelenecek.

Bu rolleri için kısa bir açıklama yapan Füsun Demirel; “Üç filmde de ana karakterlerin annesiyim. Hepsi de farklı farklı komik anneler” dedi. Demirel, yeni tiyatro sezonunda geçtiğimiz sezonda başladığı Dario  Fo’nun ‘Aşk Dersleri’nin yanı sıra Dario Fo ile France Rame’nin obezite’yi ve kadınların ‘şişmanlık’ sorunlarını konu alan ‘Şişman Güzeldir’ ile seyirci ile buluşacak. 2018’in ilk aylarında sahneye çıkacak olan ‘Şişman Güzeldir’in rejisini Füsun Demirel üstleniyor.

Füsun Demirel’le birlikte Ayşegül Ak ve Mert Küçülmez’in rolleri paylaştığı ‘Aşk Dersleri’; Dario Fo’nun acılı mizahının ilginç örneklerinden. Aşkı ve cinselliği ironik bir üslupla sahneye taşıyan oyunu dilimize aktaran ve sahneye uyarlayan Füsun Demirel. Tecavüzden başlayarak kadınlığın sorunlarını sahneye taşıyan oyun bu sorunlarda erkeklerin rolünü de ihmal etmiyor. Geçen sezon seyirciden büyük ilgi gören oyunun kadrosunda yene sezonda bir değişiklik olması ihtimali de var.

 

www.dirensanat.com

Fusun demırel oyunları,filmleri, fusun demirel kimdir? tiyatroları,  oynadığı roller, hayatı, fusun demırel röportajları, fusun demırel dizileri,suretleri, filmleri, karekterleri,kadın komedi filmleri, kadın dram filmleri, en iyi kadın oyuncu, tiyatro oyunları,filmleri festivali, oyuncu, tiyatroda kadın karekterler,

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.