Sinema severlerin büyük ilgi gösterdiği ‘Son Macera’ filminden sonra 11 Ağustos’da bir başka soygun komedisi  (Çılgın Banka Soygunu) sinemalarımızda.

 

Sinema severlerin büyük ilgi gösterdiği ‘Son Macera’ filminden sonra 11 Ağostos’da bir başka soygun komedisi ‘ Çılgın Banka Soygunu’ sinemalarımızda.

Yönetmenliğini Poseidon’dan Kaçış, Truva, Poseidon’dan Kaçış, Kusursuz Fırtına, Mukaddes Vazife gibi bol hareketli filmlerden tanıdığımız Wolfgang Petersen üstleniyor. Başrollerde Til Schweiger, Matthias Schweighöfer, Michael Bully Herbig, Jan Josef Liefers’ı izleyeceğimiz film; biriktirdikleri paralarını dolandıran bir bankacıdan intikam alışlarını anlatıyor.

Filmin Konusu: Boksör Chris (Til Schweiger), eski aktör Peter (Jan Josef Liefers) ve uçuk reklam uzmanı Max (Matthias Schweighöfer) hayalleri ve gelecekleri için yıllardır para biriktirmektedir. Ne yazık ki birikimlerini emanet ettikleri bankanın müdürü Schumacher (Thomas Heinze) takıntılı yatırım danışmanı Tobias’dan (Michael Bully Herbig) kurtulmak için yatırım hesaplarını bilerek sıfıra indirir. Birden dört adam da beş parasız kalır. Böylece dört adam paralarını geri alabilmek için çılgınca bir plan yaparlar…

 

ÇILGIN BANKA SOYGUNU

(VIER GEGEN DIE BANK)    

IMDbhttp://www.imdb.com/title/tt5173166/?ref_=nv_sr_1

 

Son Soygun Filminin Fragman izle

Bu Haberdeki İçerikler

Çılgın Banka Soygunu Filminin konusu, Film izle, Çılgın Banka Soygunu Konusu, Çılgın banka soygunu yönetmeni, çılgın banka soygunu filmi oyuncuları,çılgın banka soygunu seansları,çılgın banka soygunu film izle, banka filmleri, banka soygunları,banka dolandırıcılığı, banka hakkında filmler, alman filmleri, almanca filmler

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.