Walt Disney, ünlü sinema filmi Star Wars temalı otel zinciri kuracağını açıkladı. İlk otel Orlando’da Walt Disney World’e inşa edilecek.

EFSANE sinema filmleri arasında adını yazdırmayı başaran Star  Wars (Yıldız Savaşları), bu başarısını turizme taşıyor. Dünyanın en büyük medya ve eğlence şirketlerinden biri olan Walt Disney’in yapımlarından biri olan Star Wars’ın otelinin açılacağı duyuruldu. Akla gelinmeyecek bir proje olduğunu belirtiler. Böylece çocukların hayal dünyasını genişletileceği hedefleniyor. Star Wars temasına sahip olacak otel, Florida eyaletinin Orlando kentinde bulunan Walt Disney World‘e inşa edilecek. Star Wars oteli, Disney’in yeni oluşturduğu Disney 360 tatil konseptinin bir parçası olacak.

Disney tarafından düzenlenen, Disney karakterlerini markalarını ve hayranlarını bir araya getiren D23 Expo adlı etkinlikte duyurulan bu yeni otel konsepti, misafirlerini Star Wars dünyasına taşımayı hedefleyecek. Otelde konaklayan aileler, Star Wars hikayesinin bir parçasındaymış gibi yaşayacak olması da, otele olan ilgili mutlak arttıracak. Otelin tüm iç ve dış tasarımının, Star Wars dünyasına uygun şekilde tasarlanacağı ve sadece çocukların değil Star Wars hayranı olan yetişkinlerin de dikkatini çekmesi bekleniyor.

LUCAS’I SATIN ALDI

Disney, otelin açılış tarihi ile ilgili açıklamayı ve tüm detayları daha sonra paylaşacağını söylerken, sadece birkaç konsept fotoğraf paylaşmakla yetindi. Disney bu otelle birlikte, Disney’in Hollywood Studios’daki eğlence parkına Star Wars: Galaxy’s Edge adını alan, Star Wars konseptli bir alan açacağını da duyurdu. Disney, Star Wars’un yapımcısı Lucasfilm’i 2012 yılında 4 milyar dolara satın almıştı. Şirket, o tarihten bu yana Star Wars’un lisanslarına sahip ve yaptığı yatırımlarla da dikkat çekmeyi başarmıştı.

www.dirensanat.com

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.