Örümcek Adam: Eve Dönüş Filmi 07 Temmuz 2017

0

Jon Watts’ın yönettiği ve Tom Holland, Michael Keaton, Zendaya ile Jon Favreau’nun oynadığı Örümcek Adam: Eve Dönüş (Spider-Man: Homecoming), 07 Temmuz 2017’de Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarılıyor.

örümcek-adam-eve-donusGenç Peter Parker (Örümcek Adam), filmde yeni bulduğu kimliği ve ağ atma yeteneğiyle, süper kahraman olarak yaşamaya başlıyor. Peter, yeni akıl hocası Tony Stark’ın gözetimi altında, halası May ile yaşadığı eve döner. Peter, günlük hayat rutininde yaşamaya çalışır fakat kendini kanıtlamaya çalışan düşünceleri nedeniyle kafası karışıktır. Ta ki, hayatta önem ve değer verdiği her şey tehlike altına girene kadar.

 

ÖRÜMCEK ADAM: EVE DÖNÜŞ

(Spider-Man: Homecoming)

 

Gösterim Tarihi: 07 Temmuz 2017

Tür: Aksiyon / Macera

Yapım Yılı: 2017

Yönetmen: Jon Watts

Yapımcılar: Kevin Feige, Amy Pascal

Senaryo: Jonathan Goldstein, John Francis Daley, Jon Watts, Christopher Ford, Chris McKenna, Erik Sommers

Uyarlanan Marvel Çizgi Romanı Yazarları: Stan Lee, Steve Ditko

Yönetici yapımcılar: Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Patricia Whitcher, Jeremy Latcham, Stan Lee

Oyuncular: Tom Holland, Michael Keaton, Zendaya, Jon Favreau, Donald Glover, Tyne Daly, Marisa Tomei, Robert Downey Jr.

“Captain America: Civil War”da sansasyonel bir başlangıç yapan Genç Peter Parker/Örümcek-Adam (Tom Holland), “Örümcek-Adam: Eve Dönüş”te yeni bulduğu kimliği ve ağ atma yeteneğiyle, süperkahraman olarak yaşamaya başlıyor. “Yenilmezler”le yaşadığı müthiş deneyimden oldukça mutluluk duyan Peter, her zaman gözünü üzerinde tutan yeni akıl hocası Tony Stark (Robert Downey, Jr.)’in gözetimi altında, halası May (Marisa Tomei) ile yaşadığı eve döner. Peter günlük hayat rutininde yaşamaya çalışır, fakat bir yandan yaşadığı semtteki insanların sevdiği “Örümcek-Adam” olmaktan daha fazlasını isteyen, kendisini kanıtlamaya çalışan düşüncelerinden dolayı kafası karışıktır. Ta ki, yeni kötü adam Vulture (Michael Keaton) ortaya çıkıp, Peter’in hayatta önem verdiği herşey tehlikeye girene kadar.

  • Fragman: 1 / 2 / 3

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.