GRAND PERA’DA PASAJ KONSERLERİ

0

Beyoğlu’nun yeni yaşam merkezi Grand Pera her geçen gün yeni etkinliklerle kültür sanat dünyasını renklendiriyor. Grand Pera Beyoğlu’nda, İstiklal Caddesi’nin en geniş cephe ve restore edilmiş en önemli tarihi bina kompleksine sahip. Tarihi Cercle d’Orient binası, 1.250 m2’lik fuaye alanına sahip, 600 kişilik Emek Sineması, toplam 800 kişilik 8 sinema salonu ve 1.400 kişiye ulaşan seyirci kapasitesiyle, 150 kişilik teleskopik oturma düzenine sahip tiyatro sahnesi ile kültür sanat dünyasının cazibe merkezlerinden biri olmayı hedefliyor. Pasaj anlayışıyla hayata geçirilen Grand Pera, Beyoğlu’nun müzikle dolu sokaklarını özleyenler için Pasaj Konserleri düzenliyor. Kapıdan içeri girildiği anda karşılaşılan tarihi doku, birkaç adım sonra kaliteli müzik ve kahve kokularıyla birleşiyor. Çeşitli ‘cafe’leriyle açık havada oturma imkanı sağlayan Grand Pera’nın pasajında, cazdan popüler melodilere, klasik müzikten akustik dinletilere kadar birçok mini konser gerçekleştiriliyor.
Çarşamba, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri kaliteli müzikleriyle öne çıkan genç müzisyen ve solistlerin sahneye çıkmasına fırsat sunan Grand Pera, Cumartesi akşamları ise Pınar İpekçi ve Orkestrası’nı ağırlıyor. Grand Pera Pasaj Konserleri, Çarşamba günü 12:00 ile14:00, Cuma akşamı 19:00 ile 21:00, Cumartesi günü 16:00 ile 18:00, Pazar akşamı ise 17:00 ile 19:00 saatleri arasında ücretsiz olarak dinlenebiliyor.

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.