Okan Yalabık ‘Vatanım Sensin’de

0

Vatanım Sensin’de Okan Yalabık ile Halit Ergenç 18. bölümde bir araya geldi

Muhteşem Yüzyıl’dan sonra  Okan Yalabık ile Halit Ergenç ‘Vatanım Sensin’de buluştu. Albay Cevdet’in ölüp ölmediğinin merak konusu olduğu 18. bölüm, 9 Mart  Perşembe saat 20.00’da yayınlanıyor.

Okan Yalabık bu dizide bir casus olarak yer alacak.

Muhteşem Yüzyıl’dan sonra  ilk internet dizisi ‘Masum’da oynayan Okan Yalabık bu bölümde bir casusu canlandıracak. (Haluk Bilginer, Tülin Özen, Serkan Keskin, Bartu Küçükçağlayan, Nur Sürer gibi isimlerin rol aldığı ‘Masum’da büyük ilgi görmüştü. Bir kıyı kasabasında durağan bir hayat yaşayan bir ailenin, ani bir cinayet sonrası yaşadıklarının anlatıldığı dizi bir yandan yayınına devam ediyor. Berkun Oya’nın yazdığı, yönetmenliğini Seren Yüce’nin yaptığı dizi bayrak adlı oyundan uyarlanarak sadece internet sitesi üzerinden yayınlanmaktadır.)

Dizi için Tiyatroyu Bırakmadı.

Tiyatro sahnelerinde başarılı olup, sahnelerden uzaklaşan, bir çok tiyatro oyuncusunun aksine Okan Yalabık’ın oynadığı tiyatro oyunun devam edeceği bildirildi. sezonun iddialı yapımları arasına girmeyi başaran  Mehmet Birkiye’nin yönettiği Engin Hepileri, Demet Evgar, Bülent Şakrak ve Okan Yalabık’ın birlikte rol aldıkları  ’39. basamak’ Mart ayı’nda devam edecek.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.