Cesur ve Güzel 1. bölüm fragmanıyla ekranlara iddialı bir giriş yapıyor. Star TV’de yayınlanacak olan  Cesur ve Güzel gerek oyuncuları gerek konusuyla herkesin ilgisini şimdiden çekti. Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün paylaştığı Cesur ve Güzel perşembe akşamı ekranlara  izleyenlerle buluşacak. ilk  bölüm şimdiden merak edilmeye başlandı.

 

ilk bölüm fragmanıyla dizi severlerin karşısına çıktı. Gerek oyuncu kadrosu gerekse tanıtımlarıyla merak uyandırmayı başaran Cesur ve Güzel’in ilk bölüm fragmanı ile hem karakterlere hem de dizinin konusuna dair ipuçları verildi. Peki başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün paylaştığı, Tamer Levent, Erkan Avcı, Serkan Altunorak, Sezin Akbaşoğulları, Fırat Altunmeşe, Nihan Büyükağaç ve Devrim Yakut’un oyuncu kadrosunda yer aldığı Cesur ve Güzel yarın akşam itibariyle ekranlarda olacak. Peki ilk bölümde neler yaşanacak? Cesur ve Güzel oyuncuları, konusu ve ilk bölümde yaşanacaklar gibi ayrıntıları sizler için bir araya getirdik.

 

İLK BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR

Genç ve yakışıklı Cesur Alemdaroğlu, İstanbul’un hemen dışındaki Korludağ Kasabası’na doğru arabasını sürerken, bir yandan da babasının çalınan hayatını geri almak için planlar yapmaktadır. Ancak onun intikam düşünceleri üstünde binicisiyle birlikte kontrolden çıkmış bir atın karşısına çıkmasıyla bölünür. Kontrolden çıkan at, bir tarafı uçurum olan arazide dört nala gitmektedir. Adı gibi büyük bir cesaret örneği gösteren Cesur, kendi hayatını tehlikeye atarak atı durdurur ve kızı kurtarır. Cesur ve güzeller güzeli Sühan böyle tanışır. Kasabaya gittiğinde Sühan’ın Tahsin Korludağ’ın kızı olduğunu öğrenen Cesur, düşmanının en zayıf noktasını, kızı Sühan’ı hedef almaya karar verir.

images-2

KONUSU

Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı Cesur, yakışıklı ve gizemli bir adamdır. Bu adamın sakin ve huzurlu bir kasaba olarak bilinen Korludağ’a gelişiyle dengeler değişir. Kasabaya gelir gelmez güzeller güzeli Sühan ile yolları kesişir. Bu sıra dışı karşılaşmanın ardından ikili arasında karşı koyamadıkları bir çekim oluşur. Ancak bir kaza sonrasında birbirlerine adeta vurulan ikilinin bilmediği ancak aşklarını imkansız kılan bir şey vardır. Bu iki gencin aileleri uzun yıllardır birbirine düşmandır ve düşmanlık her ikisini de derinden etkileyecektir.

CESUR VE GÜZEL OYUNCULARI

Tuğba Üstündağ: En son “Kara Para Aşk” dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan Tuğba Üstündağ, yeni dizisinde Sühan karakterini canlandırıyor. Tahsin Korludağ’ın kızı olan Sühan, çok iyi yetişmiş, kendi markasını yaratmış, güçlü bir kadındır. Kendi arazisinde çiçek yetiştirmekte olan ve parfüm üreticiliği yapan Sühan, Bülent ise evlilik hayali kurmaktadır. Genç kadının mutlu mesut hayat planı Cesur’un gelişiyle yerle bir olacaktır.
Kıvanç Tatlıtuğ: Uzun süredir ekranlardan uzak olan Kıvanç Tatlıtuğ, diziye de ismini veren “Cesur” karakterini canlandıracak. Babasının hayatının elinden alındığını düşünen Cesur, genç ve yakışıklı bir adamdır. Korludağ ailesine düşman olan Cesur, babasının intikamını alabilmek için Tahsin Korludağ’ın servetini ele geçirmeye karar verir. Üstelik bunun için Sühan’ı bile öldürmeyi göze almıştır.
Tamer Levent: Usta oyuncu Tamer Leven’in hayat vereceği Tahsin Korludağ, Korludağ Kasabası’nın en zengin adamıdır. Kasabada genç yaşlı herkesin nefret ettiği Tahsin Korludağ’ın tek arzusu kök salmak, torun sahibi olmaktır.

www.dirensanat.com

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.