National Theatre’in ‘Frankenstein’i İKSV Salon’da

0

National Theatre’in ‘Frankenstein’i İKSV Salon’da

Şişhane’deki İstanbul Kültür Sanat Vakfı binası içindeki Salon’da geçen yıl başlatılan National Theatre Live gösterimleri bu yıl da sürüyor.

 

National Theatre Live’in ilk oyunu ‘Frankenstein’. Geçen yıl ‘Hamlet’ ile Salon ekranına konuk olan Benedict Cumberbatch bu defa Johnny Lee Miller ile birlikte değişen rollerde doktor Victor Frankestein ve yaratığını canlandırıyorlar. Delilik ve dahilik arasındaki o ince çizgide sürekli rol değiştiren oyuncular; bilimsel sorumluluk, ebeveyn ilgisizliği, bilinç gelişimi ve iyiyle kötünün doğasıtartışmaya açan ‘Frankenstein’, 2011’de kapalı gişe sahnelendi ve gösterildiği sinema salonlarında yarım milyondan fazla insana ulaştı. Benedict Cumberbatch’ı televizyon izleyicileri Sherlock, sinema izleyicileri ise Alan Turing rollerinden anımsayacaklar. Danny Boyle’un yönettiği heyecan verici, rahatsız edici, klasik ve gotik masal ‘Frankenstein’ yüksek çözünürlüklü kaydıyla Salon’a kurulacak beyaz perdede sunulacak. 11 – 18 – 25 Ekim Salı ve 1 – 8 – 15 – 22 Kasım Salı akşamları saat 20:30’da. Biletler 50 TL, öğrenci 40 TL olmak üzere Biletix satış kanalları ve İKSV ana gişeden temin edilebilecek.

www.dirensanat.com

 

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.