‘GENÇ Bİ ŞENLİK’ BU HAFTA SONU

0

 
 

 
İstanbul’un en köklü liselerinin öğrencilerini bir araya getiren ve bu yıl ikincisi gerçekleşecek olan ‘Genç Bi Şenlik ‘ 21 Mayıs Cumartesi günü Küçük Çiftlik Park’ta gerçekleşecek. Organizasyonunda lise öğrenci birliklerinin aktif rol aldığı, 20 yaş üstünün katılmadığı tek etkinlik olan ‘Genç Bi Şenlik ‘16’ İstanbul’da düzenlenen en büyük ve en popüler gençlik şenliği olarak tanımlanıyor. Büyük sahne gösterilerinin ve müzik gruplarının yanı sıra; sosyal sorumluluk, kültür, sanat ve spor etkinliklerine de ev sahipliği yapan şenliğe geçen yıl 11 liseden 8 bin öğrencinin katılmıştı.
Sunuculuğunu Rock FM’den Mesut Süre’nin yapacağı ve gün boyunca yüksek temponun düşmeyeceği şenlikte; sevilen gruplar Gripin, Model, Yüksek Sadakat, Adamlar, Gürcan Ersoy ve alternatif rock müziğin çiçeği burnunda gruplarından Hayat Meyal sahneye çıkacak. DJ Kerimcan Durmaz ise enerjisi bitmeyen gençlerle festivalin ilerleyen saatlerinde buluşacak. Festival kapsamında yapılan ‘Liseler Arası Müzik Yarışması’ 17 Nisan’da yapılmıştı. Jüri oylaması sonrası yapılan internet oylaması da sona erdiğinde kazanan ilk üç yarışmacı festival günü ana sahneden duyurulacak. Teknoloji, Spor ve Kültür-Sanat istasyonlarında turnuvalar, ünlü yazar, oyuncu e sporcularla söyleşiler ve sosyal sorumluluk kampanyaları ile gençlerin eğlence dolu bir gün geçireceği ‘Genç Bi Şenlik ‘16’nın biletleri Biletix üzerinden satılıyor.

  
Küçük Çiftlik Park, dünyada sadece 11 firmada bulunan, her noktaya yüksek ses kalitesi sağlayan K1 Ses Sistemi’ne sahip. 17 bin kişi kapasiteli ana alanın yanı sıra iki bin metrekarelik bahçesiyle de etkinlik deneyiminin en üst düzeyde yaşanması için çalışıyor.
Ayrıntılı bilgi: www.kucukciftlikpark.com
                              
Sabit Doğan

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.