ESKİ GÜZELLİK KRALİÇESİ ANGEL BLUE İSTANBUL’A GELİYOR

0

İstanbul Müzik Festivali Yerleşik Orkestrası Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası (BİFO), Sacha Goetzel yönetiminde, The Financial Times’ın “jenerasyonunun en olağanüstü seslerinden biri” olarak tanımladığı Angel Blue ile buluşacak.

20-Borusan-Istanbul-Filarmoni-Orkestrasi

Dünyanın en önemli şan yarışmalarından Placido Domingo’nun Operalia’sında 2009 yılında kazandığı ödüller ve 2010 yılında katıldığı Verbier Festivali’ndeki başarılı performansıyla uluslararası kariyerine adım atarak son beş yılda 30 ülkede sahneye çıkan Blue, aynı zamanda eski güzellik kraliçesi. Özellikle parlak tizleri ve “dumanlı” orta tonları, zarafeti ve teatral yeteneği ile opera repertuarının en önemli kadın rollerinin aranan isimlerinden biri haline gelen Blue, bu sezon başında da La Scala Tiyatrosu’nda Musetta rolüyle övgüler topladı. Yeteneğinin çok yönlülüğü popüler müzik dünyasında da karşılık bulan Blue, Donna Summer, Chaka Khan, Jewel gibi sanatçılarla da sahneyi paylaştı.

#Angel_Blue_2_-_Credit_Sonya_Garza

14 Haziran Salı – Aya irini Müzesi – 20:00

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.