CADI İLE MAESTRO BERGÜZAR KOREL İLE HAYAT BULUYOR

0

Minik bir köyün tuhaf sakinleri, kapkara bir ormanda kedisiyle yaşayan küçük cadı ve cesur Maestro’nun hikâyesini anlatan Cadı ile Maestro, Bergüzar Korel’in analatımı ile canlanıyor.

44. İstanbul Müzik Festivali müziğin büyülü dünyasını bu kez çocuklara açıyor. İngiliz şef Howard Griffiths’in yazdığı, Fabian Künzli’nin bestelediği müzikal masal Cadı ile Maestro, çocuklara klasik müziği eğlenceli bir dille sunuyor.

resim1_Karin_Hellert-Knappe

Minik bir köyün tuhaf sakinleri, kapkara bir ormanda kedisiyle yaşayan küçük cadı ve cesur Maestro’nun hikâyesini anlatan Cadı ile Maestro, Brandenburg Devlet Orkestrası’nın yorumu ve oynadığı filmler ve dizilerle pek çok kez En İyi Kadın Oyuncu ödülü kazanan ünlü tiyatrocu Bergüzar Korel’in anlatımıyla hayat bulacak. Alman Çocuk Edebiyatı Orkestrası Ödüllerine de aday olan Cadı ile Maestro, 4 yaş ve üzeri çocuklara tavsiye ediliyor. Bu özel proje 12 Haziran tarihinde Uniq Hall İstanbul’da iki seans halinde gerçekleştirilecek

12 Haziran Pazar – Uniq Hall İstanbul – 12:00 ve 14:00

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.