STORM LARGE KONSERİ ( 20 MART 2016)

0

STORM LARGE

​Le Bonheur

Pink Martini’nin solisti olarak İstanbullu müzikseverlerin kalbinde that kuran Storm Large, American Songbook klasiklerinden Broadway’in en gözde aşk şarkılarını ve rock müziğin hafızalardan silinmeyen klasiklerini kendine has renkli yorumuyla seslendirdiği ilk solo “La Bonheure” ile İş Sanat’a konuk oluyor. Profesyonel müzikal kariyeri 90’lı yıllarda şarkı söylediği San Francisco kulüplerine dayanan Amerikalı sanatçı,. kısa sürede grubu ile kendine sadık bir hayran kitlesi edindi.

Storm-Large-hero

Ulusal şöhretini 2006’da CBS’nin gerçekleştirdiği Rock Star: Supernova yarışmasında finale kalarak kazanan Large, Nisan 2011’de Pink Martini’nin Washington DC’deki Kennedy Center’da verdiği dört kapalı gişe konserde de konuk şarkıcı olarak sahne alarak ününü pekiştirdi. Pink Martini ile işbirliğini daha sonra çeşitli turnelerle uluslararası platforma taşıyan ve aynı zamanda grubun Get Happy adlı albümünde yer alan sanatçının müzikal işbirlikleri bununla da sınırlı değil. Grammy ödüllü k.d. lang, piyanist Kirill Gerstein, punk rock sanatçısı John Doe ve şarkıcı/şarkı yazarı Rufus Wainwright gibi isimlerle de sahne alan Storm Large, yer aldığı çeşitli kabere prodüksiyonlarının yanı sıra Oregon Senfoni ile verdiği kapalı gişe konserler ve 2013’te Detroit Senfoni ile yaptığı Carnegie Hall çıkışı sonucunda New York Times tarafından “heyecan verici” olarak nitelendirildi.

STORM LARGE KONSERİ ( 20 MART 2016) Saat: 20:30

Yer : İş Sanat Konser Salonu

Biletler: Biletix ve İşsanat gişeleri

  • 75 TL
  • 60 TL
  • 50 TL
  • İndirim 40 TL
  • Öğrenci 20 TL

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.