YETERSİZ BAKİYE TÜRKİYE TURNESİNDE

0

Mizah sanatçısı Murat Kürüz’ün uzun bir aradan sonra yazıp yönettiği, prodüksiyonunu başarılı işlere imza atan Gergedan yapım, Cengiz Şahin ve Oyunadamı’nın üstelendiği oyunda Hakan Yılmaz, Hande Subaşı, Turgut Tunçalp, Eylül Öztürk sahne alıyor. Oyun şubat ayı içersinde başta istanbul olmak üzere ülkemizde birçok şehirde sahnelencek.

yetersiz bakiye

Ankara,Kocaeli,ordu,Samsun,Rize,Artvin,Trapzon,illerini dolaşacak oyun  günümüzde sadece tüketen ve tüketmeyi alışkanlık edinmiş insanların asıl değerlerinden nasıl koptuklarını anlatan bu öykü bir kara mizah örneğidir.  Günümüz hastalığı olan sınıf atlama hastalığı ile yüzleşmeyi hedefine alan bir oyun.
Seyirciler kendileri ile oyun arasında mutlaka bağlantı kuracaklar. Günümüzde giderek artan tüketim kültürününün bir hastalık derecesinde ilerleyişini ele alıyor.. herkesin cebinde taşıdığı kredi kartlarının aslında bir sömürü organı olduğunu yaşamları nasıl tükettiğini işlerken bir yandan da komik öğelere yer veriyor.

OYUN PROGRAMI.

Adsızyetersiz bakiyeyetersız-bakıye1

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.