SEZEN AKSU ŞARKILARIYLA ÇOCUK TİYATROSU

0
SEZEN AKSU ŞARKILARIYLA ÇOCUK TİYATROSU

 

Sezen Aksu’nun bestelerinden uyarlanan şarkılarla hazırlanan çocuklara yönelik müzikli tiyatro ‘Sezuş’ un Hikâyeleri: Efe ve Bulut, Osman Bey’e Karşı’ 24 Ekim’de İstanbul’dan başlayarak bir Türkiye turnesine çıkıyor.

Çocukların hayal dünyasına yepyeni kahramanlar kazandırmayı amaçlayan, masalsı anlatımı ile çocuklarla sevgi dolu bir öyküyü buluşturan oyunun yönetmenliğini ve koreografisini Emre Çelik yapıyor. Tüm sokak hayvanlarının dostu Efe’nin mahallenin köpeği Bulut ile kurduğu arkadaşlık, bir gün Bulut’un yavrularının doğmasıyla renkli bir hal alıyor ve asıl hikâye bundan sonra başlıyor… Animasyon oyun karakterlerinin özel olarak tasarlandığı, sinemanın olanaklarının kullanıldığı oyun,  hoşgörü, saygı, empati, hayvan sevgisi ve sadakat gibi önemli mesajlar iletiyor. Finansbank ana sponsorluğunda, İstanbul Entertainment Group prodüksiyonu olarak sahnelenen ‘Sezuş’ un Hikâyeleri: Efe ve Bulut Osman Bey’e Karşı’, 24 ve 25 Ekim günleri Mall of İstanbul-MOI Sahne’de sahnelenecek ve bu gösterimin ardından Rize, Trabzon, Gaziantep, Kayseri, Bursa, Adana, Mersin, Antalya, İzmir, Ankara ve Erzurum’u kapsayan bir Türkiye turnesine çıkacak.

SABİT DOĞAN

www.dirensanat.com

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.