20.İSTANBUL TİYATRO FESTİVALİ’NE PROJE BAŞVURULARI BAŞLADI

0

2016 yılında gerçekleştirilecek olan 20. İstanbul Tiyatro Festivali’ne katılmak isteyen yerli topluluklar için proje başvuruları 30 Mart Pazartesi günü başlıyor. Başvurular için festivalin web sayfasında (tiyatro.iksv.org) bulunan başvuru formu en geç 28 Ağustos 2015 tarihine kadar İstanbul Tiyatro Festivali Merkezi’ne (Sadi Konuralp Cad. No:5 Nejat Eczacıbaşı Binası, Şişhane)  teslim edilecek. Festivale başvuracak yerli yapımların daha önce İstanbul’da sahnelenmemiş olması gerekiyor. 20. İstanbul Tiyatro Festivali’ne seçilecek projeler iki aşamalı bir değerlendirme sonucunda belirlenecek.

Geçen festivallerde olduğu gibi genç toplulukların gösterilerinin yer aldığı ‘Yeni Dalga’ ve Salon ile İstanbul Tiyatro Festivali ekiplerinin ortak çalışmaları sonucunda hayata geçirilen ‘Oyun Salonu’ projesi de yine festivalin ana programındaki bölümler olacak. Festival, önümüzdeki yıl da dünyaca ünlü tiyatro ve dans toplulukları ile Türkiye’den gösterileri, İstanbul’un farklı mekânlarında izleyiciyle buluşturacak.

tiyatro.iksv.org

facebook.com/istanbultiyatrofestivali

twitter.com/tiyatrofest

instagram.com/istanbultiyatrofestivali

www.dirensanat.com

SABİT DOĞAN

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.